10 Ağustos 2006, 22:44
|
#9 |
Kullanıcıların profil bilgileri misafirlere kapatılmıştır.
| Yanıt: çok utandım:(
O kadar da icine dert etmeseydin sonucta dümüsün yani..ne ki Bir zamanlar alman kurdu bir köpegim vardi onunla gezinirken gayet hos bir cocugun üstüne dogru kostu sadece oynamak istedigini biliyordum ama cocuk öyle bir kacmaya basladiki..ceynide onu oyun zannedip takip etmeye basladi..kosarak bende arkalarindan bagiriyorum özelliklede cocuga"heey kacma kacarsan pesini birakmaz"diyederken ayagim kaydi bende senin gibi camura bulandim..ama kalkip kosuyorum yine...sonunda cocuk yoruldu karsisina cikan bir duvarin üstüne cikti..ceynide dili 5 karis asagida ona bakiyor soluk soluga duvarin dibine geldim "ne kaciyorsun be nefesim tükendi senin yüzünden" dedim.cocukta"benim alerjim var köpeklere napaydim yani köpek üstümemi ciksaydi "neyseki asagiya indi önce emin oldu tabi tasmasini takinca...sonra dedimki "bak benim köpegim zarar vermez o cok uysal bisey kedi gibi dis görünüsüne bakma" okadar emin konusuyorumki tam o anda ceyni üstüme isemesinmi!!Basladi kahkaha atmaya ve "evet gercekten sahibi disinda kimseye bisey yapmiyomus"oldukca utandim... |
| |