Tekil Mesaj gösterimi
Alt 30 Temmuz 2006, 16:36   #1
viruS
Kullanıcıların profil bilgileri misafirlere kapatılmıştır.
IF Ticaret Sayısı: (0)
IF Ticaret Yüzdesi:(%)
Mekin - Köşk güzeli

Arkadaşlar , çok aramama rağmen bulamadim bende kendi ellerimle yazdım
Bu forumdaki linkleri ve resimleri görebilmek için en az 25 mesajınız olması gerekir.
Kusura bakmayin yazida ufak tefek kusurlar olabilir ,

* BEN SÖZÜMÜ TUTTUM , SIRA SENDEN (CANIM)
Bu forumdaki linkleri ve resimleri görebilmek için en az 25 mesajınız olması gerekir.

MEKIN - KÖŞK GÜZELİ!

Nekadar duygusuz nekadar yüce , nekadar sosyetesin soylesene!
anlat hadi seni dinliorm , yükseklerdemi tutuyorsun kendini he?
yoksa sen kendini insanlardan yüce bir yaratikmi görüyorsun?
Tutturmussun bir seviye gidiyor , ne olmus yani gecelere talip
sana ninni soylemissem ! Ne olmus yani parlak takilar takip , ozel arabalara binmissen ?
Benden cok mu nefes aliorsn , benden cokmu goruyorsun ? Cokmu duyuyorsun
ikimizde insaniz , sende benim kadar görüyor , benim kadar duyuyorsun ve benim gibi nefes aliyorsun
Ama sen benim hissettiklerimi hissedemiyorsun , Cunki sen kendini özel sanan zavalli bi simariksin.
Sana gerceklerden, hatta en gerceğinden söz etmemi istermisin? , Belki biraz korkacaksin ama
Bu gercekleri bilmelisin , Bir gün sende öleceksin hakka geri döneceksin , dalgali saclarin solacak
Yüzün gözün buz tutacak! Seni cicili bicili sampuanlarinla değil saf su ile yikiyacaklar, pariltili
ve gösterisli elbiselerinin yerine , boyunca bi kefen giydirecekler , Soylesene sosyete kizi ,
Yaninda neler goturceksin? parlak takilarini mi ? Kus tüyü yastiklari mi ? Kendini fazla yükseklerde tutma
Kosk güzeli , Hepimiz topraktik gene toprak olacağiz!

NAKARAT :
-- HEPIMIZ TOPRAKTAN YINE TOPRAK OLACAGIZ , ARKADASLAR DOSTLAR YALAN! ORDA YANLIZ KALACAGIZ , BU KIBIRLENMEN NIYE?
SANIRIM ZENGINSIN DIYE , AL OZAMAN BU SIIR'DE SANA BENDEN BIR HEDIYE

--
Emsallerine gelince sosyete kizi , Hani onemsemeyip benimsemediklerin Onlar daha cocukken , kisin yolda bulduklari
kasalari tahtalari yakmak icin annelerinin elinden sen ise kayak pistindeki hoca'nin elinden tutardin, Onlar yazin cay
tarlarinda , pamuk tarlalarinda calisir ter akitirlar , sen ise tatile ciktiğin ucaklardan bozkır'lari izlersin ve onlar
icin oyle bir gercek varki senin basit gordugun opusmeler, onlarin acilmamis ceyizidir , sen ceyiz'i bilirmisin sosyeti kizi
Kina geceleri , toreleri ? , nereden bileceksin , kusura bakma seni üzmek istemem , ama bir gercek varsa onuda gizlemem ,
simdi istediğin yere git! inanki ozlemem , geldi gelcek deseler yollarini gozlemem dünyanin yalan renklerine kandim!
Aldanmam birdaha , bir gülüsüne kurban olamam ben kurbanim allaha! Garip geldi kelimeler belki onceleri , işte garip dunyanin
aci gercekleri , hepimiz topraktik , yine toprak olacağiz , arkadaslar dostlar yalan orda yanliz kalacağiz , bu kibirlenmen
niye , sanirim zenginsin diye, al ozama bu siir'de sana benden bir hediye!
NAKARAT :
-- HEPIMIZ TOPRAKTAN YINE TOPRAK OLACAGIZ , ARKADASLAR DOSTLAR YALAN! ORDA YANLIZ KALACAGIZ , BU KIBIRLENMEN NIYE?
SANIRIM ZENGINSIN DIYE , AL OZAMAN BU SIIR'DE SANA BENDEN BIR HEDIYE
2[x]
--

«
Kullanıcı imzalarındaki bağlantı ve resimleri görebilmek için en az 20 mesaja sahip olmanız gerekir ya da üye girişi yapmanız gerekir.
IRC Network
»

IRCForumlari.NET Reklamlar
sohbet odaları eglen sohbet sohbet