Akilli Hacker :D
<hacksemra> heyyyy selammm
<ad3m> aSelam.
<hacksemra> bak sana bişi solicem??
<ad3m> Buyur ?
<hacksemra> bana msn şifreni ve mail adresini vermessen
<hacksemra> artik o msn denen seyini unut tamammmi!!!!!
<ad3m> Alla Alla Sen Ne Kadar Akiillisin Ya Bu forumdaki linkleri ve resimleri görebilmek için en az 25 mesajınız olması gerekir.
<ad3m> Hiçde Gulseim Yokdu Valla Bu forumdaki linkleri ve resimleri görebilmek için en az 25 mesajınız olması gerekir.
<hacksemra> banami guluyosun????
<ad3m> Evet Sana Guluyorum Hemde SalakLigina . Bu forumdaki linkleri ve resimleri görebilmek için en az 25 mesajınız olması gerekir.
<ad3m> Hadi Dielim Sen ßenim Msn Adresimide Aldin Şifreyide.
<ad3m> O zamn Sadece Şifremi Deişmiş oLucan Bu forumdaki linkleri ve resimleri görebilmek için en az 25 mesajınız olması gerekir. Sorada Neymis Hackledim öLemi Bu forumdaki linkleri ve resimleri görebilmek için en az 25 mesajınız olması gerekir. )) uhahah.
<hacksemra> istesem alirimda işde diom senden izin alipda aliyim mailini
<ad3m> Hayda Gece Gece Çattikya Ya kardEsim Neden MailinLem Şifremi Verim Sana ßenmi Salaqim Yoksa Senmi Çok Akillisin ?
<hacksemra> iyi o zman beklede görr!!!!!!!!!
<ad3m> Okey Bekliyorum Amelenin En Önde Gideni Bu forumdaki linkleri ve resimleri görebilmek için en az 25 mesajınız olması gerekir.
<hacksemra> de bakalım de sen simdi pcnde kapanacak iŞDE SİZE DÜNYANİN EN AKİLLİ HACKER'İ Bu forumdaki linkleri ve resimleri görebilmek için en az 25 mesajınız olması gerekir. Maşallah Bu forumdaki linkleri ve resimleri görebilmek için en az 25 mesajınız olması gerekir.
|