Yanıt: Aynı Ip den 4 saniyede 5 giriş Gline
Ya alın yapın Ne Garip iş he Meraktan çatlıyorum Bu forumdaki linkleri ve resimleri görebilmek için en az 25 mesajınız olması gerekir. 1 aydır deniyorum boş yere user gidiyor Bu forumdaki linkleri ve resimleri görebilmek için en az 25 mesajınız olması gerekir.
•(10:03:26)• *** Giriş: Ogulcan ( Bu forumdaki linkleri ve resimleri görebilmek için en az 25 mesajınız olması gerekir. )
•(10:03:27)• *** Giriş: [ALTAN] ( Bu forumdaki linkleri ve resimleri görebilmek için en az 25 mesajınız olması gerekir. )
•(10:03:27)• *** Giriş: ^GOKAN ( Bu forumdaki linkleri ve resimleri görebilmek için en az 25 mesajınız olması gerekir. )
•(10:03:27)• *** Giriş: ^KEMAL ( Bu forumdaki linkleri ve resimleri görebilmek için en az 25 mesajınız olması gerekir. )
•(10:03:27)• *** Giriş: KelebekBeta78 ( Bu forumdaki linkleri ve resimleri görebilmek için en az 25 mesajınız olması gerekir. )
Bu Nickler Bu hızla girerse Ben da napim Bu forumdaki linkleri ve resimleri görebilmek için en az 25 mesajınız olması gerekir. bide Trojenleri düşün :P |