Amerikan Replikleri Ve Türkçe Karşılıkları .
American : Hey dostum burda bir problem mi var ? TÜRK : Noluyo Lan burda ? Amerikan : NasıL gidiyor mike TÜRK : Nabıyon Lan Amerikan : Korkarım seni öLdüreceğim TÜRK : Salavat Getir Lan Amerikan : Oov dostum hiç cool olmamışsın TÜRK : Bu ne Lan d.tüme Benzemişsin Amerikan : Hey steve, neden kendine bir içki koymuyosun TÜRK : La süLeyman, kap iki bira geL bakim hemen Amerikan : Lanet olsun sana christine ! TÜRK : Allah belanı versin Fatma ! Amerikan : Tanrı aşkına brad kes sesini artık TÜRK : Allahım sabır ver, sus Lan yeter Amerikan : Aman tanrım şimdi napıcaz TÜRK : Ha t*ktir Lan şimdi napıcağız Amerikan : Help me please.. TÜRK : Baksana Lan !! Amerikan : Ne derLer biLirsin jack, hayat bekLenmedik süprizLerLe doLudur TÜRK : Valla oğLum bi söz var hani, kaderde varsa düzüLmek neye yarar üzüLmek Amerikan 1 : Dante nin bu kitabini okudun mu micheal
Amerikan 2 : Aaa evet, gerçekten edebi değeri oLan bir çaLışma TüRK 1 : Abi da vinci şifresini okudum süper
TÜRK 2 : Lan bırak ! iyice enteL danteL oLdun başımıza Amerikan : Hey jery geL pizza ye dostum TÜRK : SeLehattin Gel Lan buraya mis gibi menemen yaptık Amerikan : Fbı: bir kaç soru sorabiLirmiyim? TÜRK : PoLisim ben nerdeydin Lan dün eşek? Amerikan : (Ses çıkarmadan el işaretiyLe) sen oraya sen buraya sessiz oLun TÜRK : DaLıyoruz haydaaaaaaaaa !!! |