Sunucuyu Uçuran Adam
Nerdeyse Haftada 2 yada 3 Kere boyLe inSanLar geLip Beni Eğlendiriyorlar.
Sunucuma Lamer Rehabilitasyon Merkezi Kurmaya Karar verdim Bu forumdaki linkleri ve resimleri görebilmek için en az 25 mesajınız olması gerekir.
icindeki kucuk kufurler Editlenmiştir Buyrun Yorum Sizin
( ELine Saldırı Programı geciren Terminatör oLuyor )
<fInIshEd> inFerno kardes az baakarmıısın? <inFerno> soLe Lamer kardeşim
<fInIshEd> inFerno
<fInIshEd> irc
<fInIshEd> irc.xxxx
<fInIshEd> net
<fInIshEd> kaldırın su link i <inFerno> Neden ?
<fInIshEd> bızım yerımızdı
<fInIshEd> 1hafta nete gelemedım
<fInIshEd> almıslar <inFerno> Ne bicim Domain 1 hafta geLmeyince Sahibi deişiyor :O
<fInIshEd> sonra buraya
<fInIshEd> linkledıler <inFerno> Sabah Sabah Ac karnına Lamer gitmiyor be kardeş ....
<fInIshEd> inFerno
<fInIshEd> inFerno
<fInIshEd> serhat ımı dıyorsun? <inFerno> Hö
<fInIshEd> sahibi?
<fInIshEd> isim ver bana? <inFerno> Adı Bahtiyar ....
<fInIshEd> nicki neydi? <inFerno> trojenlerden birazda Fantazi isim soksana yauW <inFerno> Bak Saldırıyı kesmezsen vermem sana orayı Bu forumdaki linkleri ve resimleri görebilmek için en az 25 mesajınız olması gerekir.
<fInIshEd> tamam sokmuyorum abi
<fInIshEd> inFerno
<fInIshEd> link kaldırcakmısınız? <inFerno> Ne linki ?
<fInIshEd> yaaaa
<inFerno> benı korkutugunumu sandın?
<fInIshEd> Korkmadınmı <inFerno> Sen ne diyosun ya öLdüm korkudan Bu forumdaki linkleri ve resimleri görebilmek için en az 25 mesajınız olması gerekir.
<inFerno> Bak guzeL Lamercik Kardeşim Bugun pazar sabah daha 9 <inFerno> KahvaLtı yapmadım , sigarada icmedim <inFerno> Akşam Randewu verim ozaman devam edin saLdırmaya <inFerno> ok ?
<fInIshEd> Bu Serveri ucururum ! <inFerno> Ucursan iyi olur yerini beyenmıyorduk zaten <inFerno> Mutahid yamuk dikmiş serveri biraz sag tarafa dogru ucur... <fInIshEd> Bana GLine at ben acarım !
<inFerno> birader uza ya
<inFerno> Sen git Dünyayı Kurtar Bu forumdaki linkleri ve resimleri görebilmek için en az 25 mesajınız olması gerekir.
<inFerno> pazar sabahı
<inFerno> ugraşamam senle <fInIshEd> inFerno <fInIshEd> #bursa Kanalına 15 trojen sokuyorum ha !!
<inFerno> Bu forumdaki linkleri ve resimleri görebilmek için en az 25 mesajınız olması gerekir.
<inFerno> Ben cıkıyorum
<inFerno> sokun cıkartın
<inFerno> keyfınıze bakın
<inFerno> FazLa dagıtmayın ortaLıgı ... <fInIshEd> bende s***** belanı o zaman senın!!!!! inFerno
<inFerno> Kenddi Kendinimi ? <fInIshEd> klane <fInIshEd> at <fInIshEd> banada <fInIshEd> mal <fInIshEd> uff yaaaa <inFerno> muahahahh <inFerno> Klineme yazık be evLad <inFerno> Hadi Kumada oyna sen ... <inFerno> Bye Kucuk LamerCik.... * fInIshEd has quit IRC (*****net) |