Tekil Mesaj gösterimi
Alt 13 Temmuz 2006, 19:27   #1
the_kriptoLoJi
Kullanıcıların profil bilgileri misafirlere kapatılmıştır.
IF Ticaret Sayısı: (0)
IF Ticaret Yüzdesi:(%)
Röportaj : |SaMaN|

Röportaj Serimize TTNET Teknik Yöneticisi |SaMaN| iLe Devam ettik.
Umarım beğenirsiniz İyi SeyirLer
<the_kriptoLoji> Merhaba |SaMaN| , IRCForumlari.NET Ailesini kirmayip r&#246;portaj teklifimizi kabul ettigin i&#231;in tesekk&#252;r ederim.
<the_kriptoLoji> &#214;ncelikle Hosgeldin.
<|SaMaN|> hoş g&#246;rd&#252;k
<the_kriptoLoji> Kendinizi kisa ve &#246;z bir sekilde tanitirmisiniz ?
<|SaMaN|> Chat hayatıma red alert ile gelen westwood chat ile başladım sanırım yıl 1995 idi daha sonra 1997 1998 gibi pirch kurduktan sonra chatnet adında yabancı bir networkte devam ettim
<|SaMaN|> 1999 yılı gibi c programlama diline merak sardıktan sonra ircd ve services kodlarını incelemeye başlayarak zamanla kendi kodlarımı yazmaya başladım
<|SaMaN|> 2000 yılında chatnet irc ağının servislerini (k9) programladım ve 2003 eyl&#252;l&#252;nde calvadosun daveti ile ttnet irc ailesine katıldım.
<|SaMaN|> 2002 yılında olacaktı 2000 değil bu arada d&#252;zeltiyim
<|SaMaN|> bu kadar
<the_kriptoLoji> Herkezin Merak ettigi Bir konuda Niciniz &#246;zel Bir anlami varmi neden |SaMaN| Nici ?
<|SaMaN|> kendime nick aramak i&#231;in s&#246;zl&#252;k karıştırıyordum daha sonra samanı g&#246;r&#252;nce komik ve ilgin&#231; olur diyerek bu nicki se&#231;tim
<the_kriptoLoji> Bize biraz ttnet den bahsedermisiniz? Giris kod sistemi bir ara kaldiriLdi ve tekrar devreye sokuLdu.. bunun nedeni Sizi rahatsiz eden saldirilarmi ? Biraz bilgi veririmisiniz ?
<|SaMaN|> Authcode sistemini kodlamamın tek nedeni nedeni reklam botları, saldırı botlarının kullanıcıları rahatsız etmesiydi sanırım bir sene kullandık daha sonra acaba bu reklam botlarını saldırı botlarına merak saran gen&#231;lerin heveslerinin ge&#231;ip ge&#231;mediğine bakmak i&#231;in tekrar devreden &#231;ıkarttık
<|SaMaN|> ge&#231;memiş olduğunu g&#246;rd&#252;k ve tekrar devreye aldık
<the_kriptoLoji> peki TTNET'in Bukadar tutulmasinin ve basarisinin sebebi nedir Sizce ?
<|SaMaN|> kullanıcı sayısına değil kaliteye ve rahatlığa &#246;nem vererek aldığımız radikal kararlardır &#246;rnek authcode sistemi
<|SaMaN|> ayrıca kadromuzda yer alan arkadaşlarında bilgili olmalarıdır
<|SaMaN|> kod yazabilen arkadaşların &#231;okluğu &#231;ıtamızı y&#252;kseltmemize daha da yardımcı olmuştur bu zamana dek
<|SaMaN|> bundan fazlası zaten şamda kayısı
<the_kriptoLoji> Ger&#231;ektende &#246;Le bir kez daha kulanicilarin dogru karar verdigini dogru yeri se&#231;tigini g&#246;sterdiginiz i&#231;in tesekk&#252;rLer.
<the_kriptoLoji> Peki Sizin Gibi Saygin Ve Sevilen bir y&#246;neticinin &#214;zeline Ne gibi sorular geliyor sık olarak ?

<|SaMaN|> &#231;ok soru geldiği i&#231;in sayfa yaptım buradan bakabilir isteyenler ->
Bu forumdaki linkleri ve resimleri görebilmek için en az 25 mesajınız olması gerekir.
color="blue"><the_kriptoLoji> Sorulara Biraz g&#246;z gezdirince ger&#231;ekten isinizin &#231;ok zor oldugunu bir kez daha anladim.
<the_kriptoLoji> Peki, bir mIRC ge&#231;misiniz varmi? Anliyormusunuz scriptden ?
<|SaMaN|> hayır scriptlerle aram yok
<the_kriptoLoji> Peki sizin ileriye d&#246;n&#252;k olarak bir projeniz varmi?
<|SaMaN|> hayır yok aklıma ne eserse onu yapıyorum &#246;ndeden tasarlamıyorum genelde
<the_kriptoLoji> Suanda kendinize ait bir web sitesi varmi? Eger varsa hakkinda biraz bilgi verirmisiniz?
<|SaMaN|> az &#246;nce bahsettiğim siteden başka sitem yok
<the_kriptoLoji> Sizin Gibi Uzun Zamandir IRC ortaminda bulunan &#223;ir kisinin favorileri vardir
<the_kriptoLoji> yani bu suncuda veya baska bir sunucuda
<the_kriptoLoji> Size G&#246;re GeLecek vaad Eden gen&#231;Lerimiz varmi ?
<|SaMaN|> ircd&services programlama i&#231;in diyorsan
<|SaMaN|> hen&#252;z denk gelmedim daha &#231;ok gen&#231;lerimiz &#231;amur atmayı benimsiyorlar
<|SaMaN|> umarım birg&#252;n &#231;amur atmak yerine daha iyisini yaptım diyenleride g&#246;r&#252;r&#252;z

<the_kriptoLoji> Insallah.
<the_kriptoLoji> Son olarak, Buradan IRCForumlari.NET Kullanicilarina s&#246;ylemek istediginiz birseyler varmi?
<|SaMaN|> Benim gibi her aklına eseni ircd veya servislere uyarlamak isteyen arkadaşların c programlama dili &#246;ğrenmelerini ve daha sonra bol bol ircd & services kaynak kodlarını incelemerini tavsiye ederim
<the_kriptoLoji> Bu tatli ve keyifli sohbet i&#231;in &#231;ok tesekk&#252;r ederim |SaMaN|.
<|SaMaN|> ben teşekk&#252;r ederim

Bizi Kırmayıp R&#246;portaj isteğimizi Kabul ettiği İ&#231;in Bir Kez daha |SaMaN|'a
Teşekk&#252;r&#252; &#223;ir bor&#231; &#223;ilirim..
Evet R&#246;portaj hakkında G&#246;r&#252;şLerinizi &#223;ekliyoruz..

Konu the_kriptoLoJi tarafından (13 Temmuz 2006 Saat 19:35 ) değiştirilmiştir.

IRCForumlari.NET Reklamlar
sohbet odaları eglen sohbet reklamver