Yanıt: Vatan Script v3F (ßéta)
Bu Script Yazıldı. fakat Cappystarj0e Bunun reklam türü ve yaygınlaşması için belli bi aşamalardan geçmesi gerekiyor o yüzden Script Reklamı için bazı tekniklerde geliştirmek bu Scripting veya mIRC olayına faydalı olacaktır Size örnek veriyorum ; mIRC : > mirc için, Türkçe dilindeki yaklaşık 1.370.000 sonuçtan, 1 - 10 aralığı (). (0,06 saniye) < Msn Messenger : > msn messenger için, Türkçe dilindeki yaklaşık 2.810.000 sonuçtan, 1 - 10 aralığı (). (0,05 saniye) <
fark'ı görüyorsunuz sanırım Olay sade script yazmakla değil bence Script'i bi yerlere getirmekle arkadaşlar emek veriyolar yazıyorlar ter döküyorlar alın teri ve elleri koparcasına kod yazıyorlar 2-3 lamer gelip kodları alıyorlar tabi kod'u yazan arkadaşın script'i geri planda kalıyor niye ? sizce neden ? Bana göre Reklam. Diğer arkadaş çalıntı yazıyor ve mIRC Script uzmanı oluyor neredeyse he şu an'a kadar has coderların yazdığı scriptler piyasada yokmu tabiki var fakat sonuçta reklamlarla bi yerlere gelmiştir ve mIRC için üzülüyorum ne yazıkki Bence mIRC için biraz daha canlandırıcı şeyler yapılmalı bunu Cappystarj0e 'in yazdığı script ile başaracağını umuyorum ve hep beraber desteklerimizi sonuna kadar esirgemeyelim her konuda Amaç Msn Messenger'a rakip olmak ( fazla uçmadım dimi Bu forumdaki linkleri ve resimleri görebilmek için en az 25 mesajınız olması gerekir. ) Gece saatinde kafamda geçenler bunlardı sürç-i lisan ettiysek affola. iyi forumlar diliyorum herkese . . . |