|
KHaZa^DuM Nickli Üyeden Alıntı
|
Bence sen Middle Attack'ın ne olduğunu bilmiyorsun. Bir ara önceden yaptığım bir video'yu atarım foruma ve izlersin.Sandığın kadar basit birşey değil Bu forumdaki linkleri ve resimleri görebilmek için en az 25 mesajınız olması gerekir.
Ben postumda MSN middle attack değil, Pc hack olur o da Trojen/middle attack gibi şeylerde dedim..
Bu middle attack ise Sertifika'yı değiştirerek kurban'ın ip'sine göndermek. Bu sertifika'yı Google,Gmail gibi büyük siteler için de ayarlabiliyorsunuz. ve Middle Attack Linux Host makinelerinde oluyor sadece. Çünkü Linux kodlarla çalışan bir işletim sistemi ve ordaki kodlar çok işe yarıyor... (Bazıları hala Linux'u kötülese bile bence en harika işletim sistemi.)
Neyse bu konular boş. Hack-leyince elime ne geçicek diye düşünürüm herzaman. Birşey geçmeyecek ... Yani hack Mack boş ...
|
vallahami, ciddimisin
Bu forumdaki linkleri ve resimleri görebilmek için en az 25 mesajınız olması gerekir. Middle Attack mail hacklemek icin kullanmiyorlar guzelim
man-in-the-middle attack (
MITM) 2 parti arasindaki mesajlari modifiye edip protokol degistiren birsey fakat mutual authentication dedigim sistem karsisinda etkisiz mutual authentication bankalar dahili bircok sirketin sistemlerinde bulunan protokoldeki key'lerin kesfini mumkun kilmaz. Ben bunlari 2-3 yil once dergilerde okumustum artik static ip'ler dahi port forwarding yapiyor. Nedense bu Turkler kadar hackirliga merak sarmis insanlar gormedim bir yandan guzel birsey kullanmis oldugun seylerin aciklarini bilmek.
Hack yapmak icin insanin akilli olmasi lazim + hedefinin olmasi lazim aptal'in eline silahi ver oda kullanamaz.