Tekil Mesaj gösterimi
Alt 18 Haziran 2006, 06:42   #70
Hayat
Kullanıcıların profil bilgileri misafirlere kapatılmıştır.
IF Ticaret Sayısı: (0)
IF Ticaret Yüzdesi:(%)
Yanıt: IRC Komutları

Selamun Aleykum Allah Hepinizden Razı Olsun
Bu forumdaki linkleri ve resimleri görebilmek için en az 25 mesajınız olması gerekir.

Kafam Beynim Kalmadı Ne Kadar Çok komut Var Böyle Paylaşımlarınız İçin Tşk Ederim Yeni Üyeyim Vde Bi Konuda Yardımınıza İhtiyacım Var
İRC Genelinde Add Words Spam Filter Eklemeyi Öğrendim Sebebli Gline yada diğerlerini otomatik atabiliyorum Kanal Botuna Ad words ekleyip otomatik banlattırabiliyorum bunları sayenizde helettim
ama Forumun bi Bölümünde Arkadaşımızın Söyle Bi Metni Var Spam Ekleme ile ilgili
...............................................
c: Kanala gönderilen msjlar.
p: Özel msjlar.
n: Kişiye gönderilen notice'ler.
N: Kanala gönderilen notice'ler.
P: Part msjı.
q: Quit msjı.
d: ddc.
a: Away msjı.
t: Topic'i.
u: Kullanıcıyı
ifade eder.
Action;
Kill
Tempshun
Shun
Kline
Gline
Zline
Gzline
Block
Dccblock
Seçenekleri mevcuttur, dikkat etmeniz gereken husus; bunlardan sadece bir tanesini tercih edebilmenizdir. Yani hem kill hemde gzline yazamazsınız.
tkltime;
Bu zamani ifade eder; 2d, 3d(2day yani iki gün d:day ) gibi kafaniza göre düzenlemesini yaparsiniz.
regex ;
Yazi kaliplarini ifade etmek icin kullanilan ozel bir bicim ozel bir bicim olmakla beraber tam karsiligi duzenli ifadelerdir.
. : bosluklar icin
+kelime+ : Direk bu kelimeyi yasaklar.
| : Veya anlaminda kullanilir diyebiliriz. Örnek olarak;
/spamfilter add a gzline 2d Spam/Away [Üye Olmadan Linkleri Göremezsiniz. Üye Olmak için TIKLAYIN...][net|com|org]
Yani burada diyor ki; away olan kullanıcının away msjında
Bu forumdaki linkleri ve resimleri görebilmek için en az 25 mesajınız olması gerekir.
sonra com, net, org gibi bir uzantisi varsa bu kisiye iki günlük gzline at. [Üye Olmadan Linkleri Göremezsiniz. Üye Olmak için TIKLAYIN...] , [Üye Olmadan Linkleri Göremezsiniz. Üye Olmak için TIKLAYIN...] , [Üye Olmadan Linkleri Göremezsiniz. Üye Olmak için TIKLAYIN...] gibi adresleri uzaklastirir.
Spamfilter Kullanımı :
/spamfilter [add|del|remove|+|-] [type] [action] [tkltime] [reason] [regex]

Burda verilen komutu kullanarak (C) kanala gönderilen msj lar için bi deneme yaptım ve başarılı ( /spamfilter [add|del|remove|+|-] [type] [action] [tkltime] [reason] [regex] ) Bu komutu kullandım
Away Msj larında bi deneme yapmak istedim ve
/spamfilter add a gzline 2d Spam/Away [Üye Olmadan Linkleri Göremezsiniz. Üye Olmak için TIKLAYIN...][net|com|org] Bu komutu şu şekilde düzenledim :/spamfilter add a gline 2d Spam/Away [Üye Olmadan Linkleri Göremezsiniz. Üye Olmak için TIKLAYIN...][net|com|org] Komut algılaması Başarılı Ekleme Yada Silmede Dahil ama Away denemesi Yaptığımda etkisini göstermedi Örn : /away [Üye Olmadan Linkleri Göremezsiniz. Üye Olmak için TIKLAYIN...] teyim gibi nedeni ne oalbilir bi yanlışlık varmı acaba ?
./spamfilter add cpNnudpqP kline 1d; spam/adwords HolyOne bu komutuda acil yardıma ihtiyac duyduğum için bi arkadaşımdan aldım komutu çöebiliyorum ama 'cpNnudpqP' bunların hepsi birden neyi ifade ediyor acaba (a) olan kanala gelen mesaj bunu biliyorum sadece
,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,, ,,,,,,,,,,,,,,,,

Diğer Bir Konu Koruma Bot una eklediğim adwordslerde sectiğim kelimelere göre ban değil sadece kick atmasınıda istiyorum otomatik kick eklemek için ne yapabilirim ?
Ayrıca Kelime yasaklamayı bilmiyorum burda oper yada yasak kelimelerin yollandığı kanaldan bahsediyorum yani kullanıcı kelimeyi yazdığında 06:44] -irc.xxxxx.com- Kullanilmasi yasaklanmis bir kelime kullandiniz! Tum operatorler uyarildi! Bu kelimeyi israrla kullanmaniz sunucudan atilmaniza sebep olabilir! oper ler uyarılacak bunu nasıl ekleyebilirim komutunu verebilirmisiniz.
diğer Bir sorum nick e otomatik kline zline gline shun nasıl atabilirim yanı örneğin ali Nickli kulalnıcı nickini ali yaptığında direk serverden atılacak.
Son olarak /cs unban #kanaladı -b kendi banımı açamıyorum neden olabilir flaglarımlamı ilgili acaba Kısaca güvenlik sistemini fazla User kaçırmadan artırmak istiyorum Yardımlarınız ve Anlayışınız için Tşk ederim.

IRCForumlari.NET Reklamlar
sohbet odaları eglen sohbet sohbet