Tekil Mesaj gösterimi
Alt 13 Haziran 2006, 21:14   #1
McKruGer
Kullanıcıların profil bilgileri misafirlere kapatılmıştır.
IF Ticaret Sayısı: (0)
IF Ticaret Yüzdesi:(%)
Install Creator ( Exe - Kurulum Yapma )

Scriptlerinizi Kurulum haline ( exe haline ) getirmede kullanılan programlardan biri olan Install Creatorun dersini göreceğiz şimdi..

[Üye Olmadan Linkleri Göremezsiniz. Üye Olmak için TIKLAYIN...]

Programı yükledikten sonra aşağıdaki işlemleri gerçekleştirerek Kurulum işlemini yapabilirsiniz..

1. Aşama : Install Creator Programını Açıyoruz. Hoşgeldiniz! Adlı diyalogumuzla karşılaşıyoruz. İleri diyoruz.

Bu forumdaki linkleri ve resimleri görebilmek için en az 25 mesajınız olması gerekir.

2. Aşama: Kurulum yapacağımız Dosyayı Gözata basarak Seçiyoruz. Ben Kurulum yapacağım Dosya olarak TMirc (Türkçe Mirc) belirledim.

Bu forumdaki linkleri ve resimleri görebilmek için en az 25 mesajınız olması gerekir.

3. Aşama: Dosyamızı Seçtikten Sonra Kurulumun Hangi Dilde yapılacağını karar vereceğiz ve Dosyamızın Adını belirleyeceğiz.
Kurulum İngilizce ve Türkçe Olmak üzere 2 dilde olabilmektedir.
Dosyanın Adını ben X Script olarak belirledim.

4. Aşama: Bu aşamada Kurulumun gerçekleştiği Diyalogun Küçük mü Yoksa Tam ekran olarak mı olacağına karar vereceğiz.

Küçük Ekran Görüntüsünde Şu tip görüntü çıkar karşınızda:

Tam Ekran Görüntüsünde ise şu görüntü oluşur.

5.Aşama: Oluşturduğumuz Diyalog için Şablon hazırlıyoruz. 4 Çeşit şablon seçeneğimiz var. Burada iyi olan Classic Whit Bitmap ve Default. Tavsiyem Default.

Eğer varsayılan harici diğer 3 seçeneğini seçerseniz o şablonda hangi resimin olmasını istiyorsanız Sol ve Üst Resim seçenekleri Editlenebilir ( Seçilebilir ) hale gelecek ve oradan dilediğiniz resmi seçebileceksiniz.

Default resim örneği:

6.Aşama: Bu Bölümde Scriptinizin Kurulumu sırasında, Scriptinizin Özelliklerini belirten pencereye bilgilerimizi giriyoruz.

7.Aşama: Bu Bölümde ise scriptinizin Lisans Anlaşması Onayı penceresinde Sözleşme metnini giriyoruz.

8.Aşama: Dosyamızın Kurulacağı Uzantıyı (yeri) seçiyoruz.

Konu SNOOPY tarafından (10 Nisan 2010 Saat 21:48 ) değiştirilmiştir.

IRCForumlari.NET Reklamlar
sohbet odaları eglen sohbet reklamver