Bir bot ile istenen birisine Shun attırmak. Çok karışık Onun için baya ugraştım. :)
arkadaşlar şöyle bir olay nasıl yaparız...
Ben bir boto iki kanala sokacagım kanalalrın birisi #BanAt digeri #BanOnay bot iki kanalda duracak #BanOnay kanalında yetkililer duracak #BanAt kanalına userler girip birisine Shun attırabilecek ve suhun attıracagı kişiyi kanal geneline yazdıgında bot shun atılacak nicki #BanOnay kanal geneline yazılacak eger orada onaylandı denilirse userin istedigi nicke shun atacak eger onaylanmadı yazılırsa isteginiz onaylanmadı yazıcak...
Ce olay şöyle gerçekleşmeli... #BanAt kanalı +m modunda kalacak ve kanala giriş sırasına göre Bot herkeze sıra ile voice(+) verek işlemi tek tek sıra ile yapacak
ÖR: Ben #BanAt kanalına giren 4. userim bot benden öncekilere voice verip işlemlerini yaptıktan sonra bana voice verecek ve ben, shun atılacak nicki yazacagım ve sadece 1 nick yazma hakkım olacak... Ayrıca 1 kelime
Örnek Bot Changes modes for #BanAt +v NaTSuKa
[00:20] <NaTSuKa> Ali , Veli [00:24] <Bot> Lütfen sadece 1 tane nick girin...
yazdıgımda bot sadece 1 isim yazınız diyecek, ve bu yazılanı geçersiz sayıcak...
Örn: Bot Changes modes for #BanAt +v NaTSuKa
[00:20] <NaTSuKa> Ali
[00:21] <NaTSuKa> Veli [00:24] <Bot> Lütfen sadece 1 tane nick girin...
gibi yazdıgımda bot sadece 1 isim yazabilirsiniz diyecek...
DogruÖrnek: [00:20] <NaTSuKa> Ali
yukarıdaki gibi yazıldıgında ise işleme başlayacak ve hemen #BanOnay kanalına ; [00:24] <Bot> NaTSuKa isimli kişi Ali nickli kişiye shun attırmak istiyor onaylıyormusunuz? [00:20] <Yetkili> Onaylandı
Diye soracak eger oradan herhangi birisi onaylandı yazdıgında bot işlemi bitirecek o kişiye shun atacak ve NaTSuKa nickinden boiceyi alıp diger sıradakine geçecek... Bot Changes modes for #BanAt -v NaTSuKa Bot Changes modes for #BanAt +v SıradakiUser
Eger onaylanmadı yazılırsa işleminiz onaylanmadı deyip yine voiceyi alıp diger sıraya geceçecek... [00:24] <Bot> NaTSuKa isimli kişi Ali nickli kişiye shun attırmak istiyor onaylıyormusunuz? [00:20] <Yetkili> Onaylanmadı
//BanAt kanalında// [00:24] <Bot> isteginiz onaylanmadı... Bot Changes modes for #BanAt -v NaTSuKa
Not: Voice aldıktan sonra 20 saniye birşey yapmassa voicesi alınacak... Ve ya 3 kere yanlış girme hakkı olacak 3'ünde dogru giremesse voicesi yine alınacak... [00:24] <Bot> 20 sn , süreniz dolmuştur... Bot Changes modes for #BanAt -v NaTSuKa ------- Bot Changes modes for #BanAt +v NaTSuKa [00:20] <NaTSuKa> Ali , Veli [00:21] <Bot> Lütfen sadece 1 tane nick girin... [00:23] <NaTSuKa> Ali [00:24] <NaTSuKa> Veli [00:25] <Bot> Lütfen sadece 1 tane nick girin... [00:28] <NaTSuKa> Ali , Veli , Ayşe [00:29] <Bot> Lütfen sadece 1 tane nick girin... [00:30] <Bot> 3, kez yanlış girdiniz... Bot Changes modes for #BanAt -v NaTSuKa oh be bitti inşallah anlatabilmişimdir...
Konu NaTSuKa tarafından (30 Mayıs 2006 Saat 00:43 ) değiştirilmiştir.
|