Yanıt: Süre Kontrolü
buda olmadı ben tüm kodu vereyim en iyisi.burda amaç 30 dk geçmeden tekrar tahmin yapamamak bunu sağlamak lazım
on *:text:!setnum *:?:{ if ( $2 !isnum ) goto sayigir | if ( $2 < 1 ) goto sayigir | if ( $2 > 100 ) goto sayigir | .set %numara $2 | .notice $nick 4,1Tahmin numarası 15º(8 $+ %numara $+ 15)º4 olarak ayarlanmıştır ! | halt
:sayigir
.notice $nick 4,1Lütfen 15º(81-10015)º4 arasında bir sayı giriniz ! | halt
}
on *:text:!oyunoff:#:{ .disable #kanal | unset %numara | .notice $nick Oyun Durduruldu ! | halt }
on *:text:!oyunon:#:{ if ( %numara == $null ) goto nonum | :hihihi | .enable #kanal | .msg # Evet arkadaşlar şimdi sizle bi oyun oynayacaz | .msg # Ben 1 ile 100 arası bi sayı tutucam sizde bilmeye çalışçaksınız ok ? | .msg # tahminlerinizi !tahmin numara olarak yapabilirsiniz .. örnek : !tahmin 51 | .msg # Hadi bakim şimdi oyun başladı ! | halt
:nonum
msg $nick Bir numara seçmediniz ! otomatik olarak kendim seçeceğim ! | //set %numara $rand(0,100) | goto hihihi | halt
}
#oyun on
on *:text:!tahmin *:#:{
if ( $2 !isnum ) goto numara | if ( $2 > 100 ) goto salak | if ( $2 < 1 ) goto salak | if ( $2 < %numara ) goto küçük | if ( $2 > %numara ) goto inin | if ( $2 == %numara ) goto win | halt
:numara
msg # $nick adam gibi numara gir deli etme beni ! | halt
:küçük
msg # $nick Daha Yüksek ! | halt
:salak
msg # $nick numara 1-100 arasında diyorum sen bana $2 dion ! Töbe töbe sölettirme lan ! | halt
:inin
msg # $nick Daha Aşağı ! | halt
:win
disable # | if ( $nick isvo # ) goto isvoice | if ( $me !isop # ) goto opyok | .msg # Eveet $nick numarayı bildi ! 4( $+ %numara $+ ) ve oyunu kazandı ! hehe işte şimdi +v hakettin $nick ! | .mode # +v $nick | unset %numara | halt
:isvoice
if ( $me !isop # ) goto opyok | if ( $nick isop # ) goto zatiop | .msg # Eveet $nick numarayı bildi ! 4( $+ %numara $+ ) ve oyunu kazandı ! hehe işte şimdi +v hakettin diyecem ama adam zaten +v ee ozaman @ yakışır $nick abime Bu forumdaki linkleri ve resimleri görebilmek için en az 25 mesajınız olması gerekir. ! | .mode # +o $nick | unset %numara | halt
:opyok
msg # Walla $nick numarayı bildin 4( $+ %numara $+ ) ama bende op yok , kusura bakma + yada @ veremicem Bu forumdaki linkleri ve resimleri görebilmek için en az 25 mesajınız olması gerekir. ( | unset %numara | halt
:zatiop
msg # $nick , baba bravo valla yine kazandın oyunu numarayı bildin 4( $+ %numara $+ ) @ vericektim ama zaten opsun Bu forumdaki linkleri ve resimleri görebilmek için en az 25 mesajınız olması gerekir. | .msg # $nick Büyük adamsın sen Bu forumdaki linkleri ve resimleri görebilmek için en az 25 mesajınız olması gerekir. | unset %numara | halt
} |