27 Nisan 2006, 02:07
|
#1 |
Guest
Kullanıcıların profil bilgileri misafirlere kapatılmıştır.
| Yeminimi Başarı ile bitirdim.
| Alıntı: | 1 kiz'a yemin ettim senden sonra kimse ile cikmayacam die 3.5 senedir kimse ile cikmiyorum yarin sewgiLiLer günü arayacağim cekiniyorum yemini mi bozsam birsey olurmu 16. kiz'da tekmeyi bastim.. <Buket> ferdi neden boyle yapıyorsunki neden benden uzaklaşıyorsun
<viruS> buket'm bak oLmaz diyorum .
<Buket> peki sadece benim içinmi olmaz yoksa başka bir sebebiminmi var?
<viruS> buket'm uzatmana gerek yok ßeßeğim , oLmaz diyorum senLe cikamam kusura bakma cok uzun sene once bir kiz'a yemin ettim ondan dolayi anla benide lutfen!
<Buket> ama senden çok hoşlandım nolur ferdi benide anla.
| Demiştim arkadaşlar evet bugün inanmayacağiz kadar mutluyum saat 1:30 civari (gece) telefonum caldi gizli numaradan ariyor birisi ama kim oldugunu bilmiyorum sesimi dinleyip kapatiyordu telefonu ve bir kez daha çaldı dayanamadım ve direk aklıma "HÜLYA" geldi yemin ettiğim kiz , ve ağlamaya başladım evet ERKEK'Lerde ağlıyormuş , 12 dakika 15 saniye telefonda konustuk ve Tekrar beraber olmaya karar verdik , Yarın 12'de bulusup tekrar konusacağiz bunu size söyleme ihtiyaci duydum neden diye sorarsanız , beni burda sevende var , sevmeyende var , seven insanlar hep yanımda destek oldu , sevmeyenler ise köstekleyerek arka çıktı , ewet sevenler , simdi sizlere teşekkür ediyorum Tekrar Eski Ferdi'yi (viruS)'ü hayat'a döndürsünüz buna emin olabilirsiniz, Tekrar Tekrar hepinize teşekkür ediyorum Tuttugum yeminimi Tekrar Bozuyorum ve Hülya Seni seviyorum .. |
| |