Tekil Mesaj gösterimi
Alt 27 Nisan 2006, 02:07   #1
viruS
Guest
Kullanıcıların profil bilgileri misafirlere kapatılmıştır.
IF Ticaret Yüzdesi:(%)
Yeminimi Başarı ile bitirdim.

Alıntı:
1 kiz'a yemin ettim senden sonra kimse ile cikmayacam die 3.5 senedir kimse ile cikmiyorum yarin sewgiLiLer günü arayacağim cekiniyorum yemini mi bozsam birsey olurmu 16. kiz'da tekmeyi bastim..

<Buket> ferdi neden boyle yapıyorsunki neden benden uzaklaşıyorsun
<viruS> buket'm bak oLmaz diyorum .
<Buket> peki sadece benim içinmi olmaz yoksa başka bir sebebiminmi var?
<viruS> buket'm uzatmana gerek yok ßeßeğim , oLmaz diyorum senLe cikamam kusura bakma cok uzun sene once bir kiz'a yemin ettim ondan dolayi anla benide lutfen!
<Buket> ama senden çok hoşlandım nolur ferdi benide anla.

Demiştim arkadaşlar evet bugün inanmayacağiz kadar mutluyum saat 1:30 civari (gece) telefonum caldi gizli numaradan ariyor birisi ama kim oldugunu bilmiyorum sesimi dinleyip kapatiyordu telefonu ve bir kez daha çaldı dayanamadım ve direk aklıma "HÜLYA" geldi yemin ettiğim kiz , ve ağlamaya başladım evet ERKEK'Lerde ağlıyormuş , 12 dakika 15 saniye telefonda konustuk ve Tekrar beraber olmaya karar verdik , Yarın 12'de bulusup tekrar konusacağiz bunu size söyleme ihtiyaci duydum neden diye sorarsanız , beni burda sevende var , sevmeyende var , seven insanlar hep yanımda destek oldu , sevmeyenler ise köstekleyerek arka çıktı , ewet sevenler , simdi sizlere teşekkür ediyorum Tekrar Eski Ferdi'yi (viruS)'ü hayat'a döndürsünüz buna emin olabilirsiniz, Tekrar Tekrar hepinize teşekkür ediyorum Tuttugum yeminimi Tekrar Bozuyorum ve Hülya Seni seviyorum ..

IRCForumlari.NET Reklamlar
sohbet odaları eglen sohbet bizimmekan