Öğrenci Öğretmen ( Opet )
öğrenci: eğitimci eğitimci diye dolanıyosunuz daha bir yüz ü nüzü göremedik. öğretmen: allah allah öğrenci: hakkını ver not defterinin hakkını yüz yaz yüz öğretmenlerden biri: hocam al kalem bas sıfırı. öğretmen: şunlarla bir olma boşver. öğretmenlerden biri: tembel galiba tembel. öğrenci: sıfırcısınız sıfırcı,alırım yüz diyorum hocam öğretmen: sizin gibi gençleri yazılıda görmek isteriz. öğrenci: ya bırak hocam eğitimci mesajları vermeyi alırım yüz diyorum sonra sıfır veremedin diye ağlama.. öğretmen: takip et... okul anansu: ayırın sıraları... öğretmen: hadi kazık sorular göriyim sizi... öğrenci: illa soruların önemini vurgulaycak yane öğretmen: bak sana da kopya verelim sonra ağlama.. öğrenci: bunlar şike kokan haraketler bunlara gerenk yok. öğretmen: beni öğretmenler kurulunda bekleyin.
Kazıklı- Çivili- Duvarlı öğrenci: yazılı kağıdı ağladı bea.. öğretmen: sıfır otur. diğer öğrenciler: kağıdın hakkını ver hakkını... öğretmen: alın bunu diğer sınıfta kalanların yanına koyun öğretmen: ben seni bütünlemeye bırakıyım sen ordan dewam edersin
Konu Brain tarafından (24 Nisan 2006 Saat 12:09 ) değiştirilmiştir.
Sebep: Böyle daha kolay okunuyor.. :)
|