Yanıt: Ban Sayaç
Deneyerek verdiğim kodun çalışmaması gerçekten ilginç. Kodları nereye/nasıl koyacağınızı bildiğinizi varsayarak ve detaylı açıklamayı yaparak veriyorum. Yazdığım kodları saklamadığım için olduğu gibi yukardaki alias banlcheck ve on text ile başlayan kodları aldım, mIRC'de Remote'a koydum ve kanalda cloneum varken 7 tane ban ekledim: (10:46.34a) * el33t sets mode: +bbbbbbb qw!*@* qt!*@* qr!*@* qu!*@* qo!*@* qp!*@* qz!*@*
Daha sonra cloneum kanala: (10:46.44a) <ARSLAN> el33t ban list
yazdı ve benden otomatik olarak şu mesaj kanala gitti: (10:46.45a) <@el33t> [#mirc] 23/04/2006 - el33t:7
-
Bende çalışan kodun sende çalışmaması garip. Internal ban listesine baktığı için yani kanala çift tıkladığında çıkan penceredeki banları kimin attığına göre çalıştığı için sen kanala girdikten sonra senden önce atılan banların listesini alman gerekir, aksi takdirde mIRC sadece sen girdikten sonraki banları o ban listesinde sayacaktır. Onun için de hangi kodu kullanman gerektiğini yazmıştım ve tekrar yazıyorum. on me:*:join:#:mode # +b
Yani sen herhangi bir kanala girdiğinde kanal ban listesini mIRC alıyor, böylece bu kod tam anlamıyla çalışıyor. |