Daha öncede yazdığımda bu threadte zıt gitmiştim, yine biraz öyle olucak. AntalyaTeam arkadaşımız sanırım sitemlerde, beni kendisi tanır kendisini emekleri için tebrik etmek isterim ama bence scripting hakkında forumda modarator olması hata idi netekim konusunda okadar hakim değildi, onun forumlarına takıldım sitesinde handcode da yazdım ama sürekli birkaç cins çıktı sabrettim fazla birşey demedim akıllı uslu anlattım ama nafile anlıyacağınız üzere o bahsi geçen siteyi ben şahsi sebepler yüzünden sevmem. Ayrıca daha önceki yazısında biz öncüsüyüz siz uyanıklık ettiniz denmiş, ben bu site açıldığında mod olucağımı bilerek gelmedim ve madem öyle bir iddianız var bende kendimi sizden daha eski olan mircland forumunun temsilcisi olarak bu sitede bulunduğumu varsayıyorum, ayrıca scripting konusunda yardım veriliyormu? sizin siteden kod araklanmışmı? bu iki soruda lehimize olduğuna göre o site ili bizi bağlıyan bir şey yok bence.
Yazıların hepsinde çok idealist yazmışsınız bir arkadaşımızda 10. sınıftayım demiş ben buna bağladım şahsen bu yazıları, lakin belli yaşı geçince sizin bu yazdıklarınız bir şey ifade etmiyor(şahsen bana etmiyor) düşüncemi açıklıyayım:
mirc script yazmak? boşuna uğraşıp yazdıktan sonra o kadar kafa patlattıktan sonra elime geçen ne olur?
Tr scriptingi? Aslında bana ne hangi dilde yazılırsa yazılsın güzelse güzel tr,mr farketmez
Ha birisi der niye buradasın böyle düşünüyorsun diye scripting konusunda yardım etmeyi seviyorum, zaten bu yuzden çoğu kişiye yardım etmişimdir kimse benim nickimi bilmez buda umurumdamı? yook.
buyrun kendi düşüncelerimi samimiyetle açıkladım, sizinde inanıyorumki bu idealleriniz beli seviyeden sonra gerileyecek.
Konu Alience tarafından (28 Şubat 2005 Saat 16:36 ) değiştirilmiştir.
|