Tekil Mesaj gösterimi
Alt 05 Nisan 2006, 18:41   #91
EreN
Kullanıcıların profil bilgileri misafirlere kapatılmıştır.
IF Ticaret Sayısı: (0)
IF Ticaret Yüzdesi:(%)
Yanıt: Galatasaray Hakkında Herşey

Alıntı:
Eren senin galatasaraya bir antipatin var sanirim her galatasaray ilgili basligin altinda bir polemige girdigini goruyorum. Zaten kimin neler yaptigi tarihe baktigimizda kimin daha basarili oldugu ortada satasarak fenerbahcenin buyuklugunu degil aciz bir durumda oldugunu ortaya koymus oluyorsun. Fenerbahceyi ilgilendiren yerlere atsan postunu daha saglikli olur hic degilse fenerin gecmisden beri galatasarayi cekemedigi gercegini birazda olsa insanlara unutturmus olursun.

Bu senin düşüncen
Bu forumdaki linkleri ve resimleri görebilmek için en az 25 mesajınız olması gerekir.

Ben galatasaray değil "Fenerbahçe" ismini geçtiği her yere post atıyorum dikkatli bakarsan
Bu forumdaki linkleri ve resimleri görebilmek için en az 25 mesajınız olması gerekir.

Ayrıca Ortada herhangi bir acizlik yok! bu tür laflarla kimse aciz duruma düşmez mantıklı(!) düşünürsen...Aksine ben forumda En güzel şekilde Fenerbahçe'mi savunuyor ve yeri geldiğinde övüyorum.Tabi siz "sütten çıkmış ak kaşık ve başarı abidesi bir gurur ve olağan üstü bir takım"sınız

Azcık gerçekçi olun..Kendi gerçeklerinizin biraz dışına çıkın...

IRCForumlari.NET Reklamlar
sohbet odaları eglen sohbet reklamver