Gelen bir mail..[Duyarsız Kalmayın.!]
Az önce okuduğum bir mail.Sizlerle paylaşmak istedim.Lütfen duyarsız kalmayın.! ---------------------------------------------------------------------------------- Su gecen günlerde Diyarbakırdaki olaylardan herkesin haberi vardır.Bu olayların en büyük provakatörünün de kim oldugunu biliyosunuzdur,ROJ TV.Ben bu kanalın internet sitesindeki email adresini buldum.Adres Bu forumdaki linkleri ve resimleri görebilmek için en az 25 mesajınız olması gerekir. , Bu forumdaki linkleri ve resimleri görebilmek için en az 25 mesajınız olması gerekir. .Bizim su an elimizden gelen bir sey var.Bu sitenin email adresine herkes hergün elinden geldiği kadar türk bayrağımızı göndersin.Sonra bu sitenin mailleri bizim Türk bayragımızla dolacağından şişecek ve başka kimseden mail alamayacaklar.Yani bize karşı başka bir eylem gerceklerstirmelerine engel olabiliriz bir bakıma.Vatanını ve milletini seven herkesi bu harekete davet ediyorum.Olabildiğince bu Türk bayragı olan maili gönderin,arkadaslarınızı da bu harekete davet edin.Saygılar
roj tv : Bu forumdaki linkleri ve resimleri görebilmek için en az 25 mesajınız olması gerekir.
danimarka ankara büyük elçiliği : Bu forumdaki linkleri ve resimleri görebilmek için en az 25 mesajınız olması gerekir.
---------------------------------------------------------------------------------------- |