|
ReMEMBeR Nickli Üyeden Alıntı
|
Gerçekten güzel Birşey ülkemiz için hayırlı olsun ..
Lenin,ATATURK Arası Mevzuu'a hiç girmek istemem lakin orada ATATURK haksız bence.. çünkü bu konuyu çok yakından araştırdım ve halada araştırmaya devam ediyorum ve eğer M.K ATATURK Lenin'in dinlese idi Gerçekten şu an Türkiye çok farklşı bir yerde olurdu en azından bu Emperyalist sistem Var olmaz idi ..
|
evet gercekten salakca bir yazi emperialistligin ne anlama geldigini ogren derim, zira Ataturk devrimci, yenilikci bir yonetim sekli vardi. Emperialist olmak icin emperial ulkelerle isbirligi icinde olmaniz gerekmiyor emperialistlik ulkelerin cikarlari dogrultusunda hareket etmesidir Americada bir diger ornegi. Emperial ulkeler kendi cizdikleri yolda giderler. Ortaklik demek kazancin bolunmesi.
Millet monopoliler kurarken biz yurdu dusmandan kurtariyorduk ondan biraz geriyiz. Uzay cagindayiz suan Turkiyede yapilan ucan ilaclayici(planor) harici yarattigimiz birseyler yok herzaman elalelim yaptigi gerecleri kullaniyoruz americanin eskimis silahlarini satin alip para kazandiriyoruz adamlara...Niye?