SezGIn Kimdir?
Adı: Sezgin Soy Adı: Gerek Yok Dogum Tarihi: 19.03.198? Yaşadığı Şehir: Mersin / Merkez Mesleği: İnternet Cafe - PC / Donanım Web Sitesi: Kapattım.. Görv. Aldg. Forum: IRCFORUMLARI.NET Giriş 21 Eylül 2004 Devam Ediyor.. Görv. Aldg. IRC: IRC.IRCForumlari.NET Gonul.Net, Zurna.Net, Vaynet.Com, Ayva.Net, ChatOdasi.Net, Serap.Net, Klavye.Com.Tr (chatirdat.com, iskoc.net, asyaturk.net, tirtil.net bunlar hala acikmi bilmiyorum :) ) IRC Sunucu: IRC.IRCForumlari.NET Nickler: SezGIn irc aleminde kullniyorum, Ara Sira NooP ve Alman Bir Chat Sitesinde 5 Seneden Beri mAFia Hobiler: Müzik, Sinema, Eğlence, İnternet, Web Tasarım Sessizlik ve Bady.. Fobiler: Kalabalık, Gürültü ve Dostunu Satanlar.. Tuttuğu Takım: Fenerbahçe - Şanpiyon! İnfo : Anlamaz Adam! Dip Not: Uzun zamandır burdayım, beni merak eden veya tanımak isteyen varsa hakkımda azda olsa bilgi sahibi olmuşlardır :) Genelde kişisel bilgilerimi sanaldan saklayan biri olduğum için tüm detaylara girmedim. Sevgi ve saygı cercevesinde hoş vakit gecirmeniz dileği ile hepiniz hoş geldiniz..
Konu SezGIn tarafından (10 Nisan 2006 Saat 13:59 ) değiştirilmiştir.
|