[box=Modewratör notu: Alience]Başka bir threadin içinde idi yeni başlık olarak ayrıldı.[/box]
|
Majesti Nickli Üyeden Alıntı
|
Bak o komutu bir textle kullanman lazım. İnput kullandığında sadece senin dediklerini anlar. Adı üzerinde zaten Bu forumdaki linkleri ve resimleri görebilmek için en az 25 mesajınız olması gerekir. Text yani
on *:text:#:{
if ($read(access.txt,s, $+ $nick $+ ) == x) {
if ($1 == aop) { .msg chanserv aop $chan add $iif($2 != $null,$2,$me) }
}
}
şeklinde yaparsan olay tamamdır.
ama birde bunun benzerini kendin için hazırlıcan. Yani inputla hazırlican
on *:text:#:{
}
Olay budur Bu forumdaki linkleri ve resimleri görebilmek için en az 25 mesajınız olması gerekir. Kolay gele...
|
su kodede aop yazildiginda yazan kisiye verior sanirim.. benimde buna benzer bi calismam var. !aop nick yaptigimda belirtigim socks bot o kisiye op vericek ve buna benzer bi suru komut olucak. hepsi iyi hosda aop nick yazdigim zaman yemior bot.
Kod: Kodu kopyalamak için üzerine çift tıklayın!
Su koddaki $me yazan yeri $1,$2... yaptim yemedi ne yapmam gerekiyorki ben aop nick yazdigimda aop komutunu o yazdigim nicke uygulasin?
birde farkli baslik acmak istemedim su Socks bot'a (mirc uzerinden saglanan bot) helper modesini eklicegim.. botun ozeline "yardim" yazildiginda bot su yazilari yazsin
:$nick , size asagidaki konularda yardimci olabilirim:"
1.) Nickserv Komutlari konusunda yardim almak icin: ( nshelp )"
2.) Chanserv Komutlari konusunda yardim almak icin: ( cshelp )"
3.) Memoserv Komutlari konusunda yardim almak icin: ( memohelp )"
sırasiyla isde ns help yazdigindada benim belirledigim yardim msjlarının cıkmasini ORN:$nick :Nickinizin sifrelenme Komutunu Orenmek icin Sifreleme ( nsregister ) Yaziniz."
$nick :Nickinizi Identify etme komutunu orenmek icin ( nsidentify ) Yaziniz."
gibi..
Bir nevi eggdrop ornegi.. yardimlarinizi bekliyorum. Tesekkürler..