Tekil Mesaj gösterimi
Alt 16 Şubat 2005, 02:09   #1
Alience
Kullanıcıların profil bilgileri misafirlere kapatılmıştır.
IF Ticaret Sayısı: (0)
IF Ticaret Yüzdesi:(%)
2.5 - 3 sene önceki tamamlanmamış scriptim.

Bu threadi Mirc Programları kısmına açmayışımın sebebi bu scriptin tamamlanmamış ve size addon veya kod hakkında fikir vermesini amaçladığım içindir.
ilk önce scriptimizin adından başlayalım adı Tech olucaktı, ama ben mdx.dll nin çıktığı zamanlarda dialogları için 2.5 ay harcadım maalesef ondan sonra scripti tamamlamaktan vazgeçtim. Bundaki etkenler ayarlar menüsüne her gün yeni bir kontrol ekleme ihtiyacı, bir koruma için en ince ayrıntılara girmem dolayısıyla ayarlar menüsünde kontrollerin aşırı derecede çoğalması ve bunları yine o zamanlar bulduğum yöntemle ayrı bir dosyaya yazmam ve oradan sırası ile yükleterek bir nebze menüyü rahatlatmaya çalışmıştım (sys\menu.tch dosyası)
bunlar için o zamanlar program vs olmadığından elle koordinatları yazıp bir kontroller için bir dialoğu 10 defa açmak belli bir seviyeden sonra insanı çileden çıkarıyor, herneyse sözü fazla uzatmadan özelliklerini bahsediyim.

- renkli skin desteği olmasını planladığım bir server dialoğu var diğer tüm dialoglarıda böyle yapmayı planlıyordum.
- ince ayrıntıyı planladığım ayarlar menüsü.
- renkli yazılar yazmak için arka plan ve yazının kendi rengini ayarlayabileceğiniz renk dialoğu.
- Hayvani istatistik detaylarını içermesini planladığım ama sadece dialoğu olan istatistik
- vs vs en iyisi screenshot'a bakın ve download edip çalıştırın.

Bu forumdaki linkleri ve resimleri görebilmek için en az 25 mesajınız olması gerekir.

[Üye Olmadan Linkleri Göremezsiniz. Üye Olmak için TIKLAYIN...]

bu scripti 2.5 3 senedir elimde tutuyorum bununda sebebi kodlarının %99 unu kendim yazmam ve zamanında bu kadar emek verdiğim bir şeyi hak verirsiniz ki hiç bir şey yapmadan ben yazdım diyecek birilerini göze alıp yayınladım ve sizden sadece bir ricam var eğer bir scripte bir özeliğini kullanıcaksanız lütfen bu threade scriptin adını vs reply edin aynı şekilde scripti geliştirip ben yazıp piyasaya sürecem diyorsanızda.

IRCForumlari.NET Reklamlar
sohbet odaları eglen sohbet reklamver