Tekil Mesaj gösterimi
Alt 13 Nisan 2025, 03:09   #6
toXic
Kullanıcıların profil bilgileri misafirlere kapatılmıştır.
IF Ticaret Sayısı: (0)
IF Ticaret Yüzdesi:(%)
Cevap: Hazır Unrealircd 6 + Anope Conf'ları

zurnamix Nickli Üyeden Alıntı
Bu forumdaki linkleri ve resimleri görebilmek için en az 25 mesajınız olması gerekir.
tavsiyeniz için teşekkür ederim sanırım en serti bu oldu
Bu forumdaki linkleri ve resimleri görebilmek için en az 25 mesajınız olması gerekir.

çapları küçük insanların laftan anlayacakları olmadığını düşündüğüm için kendi çapımda uğraştığım emek verdiğim özellikle şunu söylemeliyim unrealircd tabikide bana ait değil anope de
) sahipleri bile sahiplenmiyorken içinde sadece emek ve uğraş olan dosyaları paylaşıyorum

sanırım yanılmışım ilgilenen çook az kişi var zannediyordum

keşke paylaşımlarım paylaşmaktan ibaret kalmasa birileri yapsa sonuç alsa yada sonuc alamadığında ilgilenebilsem...

Paylaşım yapman güzel. Muhakkak birilerinin işine yarar. Artık otomasyon var bir tuşa basıyorsun hemen istediğin şey hali hazırda kuruluyor. Şimdi oturup modul yazmaya bile gerek yok. Açıyorsun deepseek yapay zeka botunu istediğin modulü açık ve net anlatıyorsun hemen hazırlıyor bir kaç saniyede.
İnsanlar herşeyin hazır olmasını istiyor. İlgilenen az kişi olması normal. Birşey görüp bununla daha farklı ne yapabilirim diye düşünen bir elin parmağını geçmez.

Konu toXic tarafından (13 Nisan 2025 Saat 03:11 ) değiştirilmiştir.

IRCForumlari.NET Reklamlar
sohbet odaları eglen sohbet bizimmekan