Kullanıcıların profil bilgileri misafirlere kapatılmıştır.
| Cevap: Burçların simgelediği vücut bölgeleri ve hastalıklar
AKREP BURCU
seksüel organları yönetir. Burçlar kuşağının en yüksek cinsel aktiviteyle ilişkilendirilen burcudur. Mesane, prostat ve kalın bağırsağın makata birleştiği kısım (Rectum) bu burcun etki alanındadır.
AKREP (cinsellik ve eleme): Akrep yenilenme burcudur. Yoğun ve güçlüsünüz ve oh, çok manyetiksiniz. Hayatınızdaki amacınız, tek başınıza yaratamayacağınız bir şeyi yaratmak için gücünüzü başkalarının gücüyle birleştirmektir. Bu güven gerektirir; bu tutku gerektirir; bu fedakârlık gerektirir. Yenilenme ve serbest bırakma, bu burçla ilgili en önemli derslerdir. Tutulan kızgınlıklar, bırakma korkusu veya aşırı kontrol etme isteği, hem vücudun eleme sürecinde hem de cinsel dürtüde kolayca tıkanıklıklara yol açabilir.
En kötü zamanlarımızda, vücudun boşaltım sürecine veya cinsel işleve atıfta bulunan klişeler veya küfürler kullanma eğiliminde olmamız ilginçtir. Bunlar, düşmanları korkutmak veya zayıfları sindirmek için kullanılabilen güçlü sembollerdir.
Özetle Akrep burcunun hastalıkları kontrol sorunlarının bir sonucudur.
AKREP— Mesane, üretra, üreme organları, inen kolon, prostat bezi, sigmoid fleksura, burun kemiği, kasık kemiği, kandaki kırmızı renkli madde. Dizler, eklemler, saçlar.
AKREP—Zorbalık, yıkıcılık, endişe, üreme.
AKREP—Frengi, rüptür, çakıl, iskorbüt, fistül, basur, rahim veya rahim hastalıkları, üretral darlık, prostatik darlık, burun nezlesi, burun mukozası ve burun kıkırdağı hastalığı.
Akrep Burcu: Üreme ve genital organları hassas olur. Kasık ağrıları, mesane, idrar yolları, genital organlarla ilgili rahatsızlıklar görülmesi mümkündür.
Erkekte prostat, kadında rahim ve yumurtalık rahatsızlıkları olabilir. Kalın bağırsak sorunları, iltihaplanma, polip, fıtık, basur, cinsel
salgı bezleri, üreme organları hastalıklarına meyil vardır. Aşırı hırslı oluşları sınır gerilimlerine yol açar. Sinir ve asabiyet görülebilir.
Boğa burcundan aldıkları zıt etki ile boğaz, koku ve tad alma organları da hassas olur.
Burçlar içinde en güçlü bünyeye sahip olanıdır. İradeleri ile hastalıklarla savaşırlar. Tedavi için gerekli her şeyi yapmaktan çekinmezler. Çabuk iyileşirler.
Akrep: Aloe, ginseng, pelin otu, ahududu
Akrep: kalın bağırsak, rektum(kalın bağırsağın son bölümü),prostat, anüs, mesane, erkek ve dişi cinsel organları, dölyatağı ve rahim boynuile glandular portion of uterus, terbezleri, burun, leğen kemiği, kuyruk sokumu kemiği, kuyruk sokumunun ucu
Akrep burcu seksüel organları yönetir. Burçlar kuşağının en yüksek cinsel aktiviteyle ilişkilendirilen burcudur. Mesane, prostat ve kalın bağırsağın makata birleştiği kısım (Rectum) bu burcun etki alanındadır.
Akrep—-üriner ve seksüel organlar ve anüs, mesane, Leğen kemiği
AKREP; Güçlü bir beden solgun bir cilt verir. Boşaltım sis’i ve cinsel org’lar hassastır. Mayasıl, fistül, yırtıklar gibi şikâyetler, cinsel sorunlar gibi şişkinlikler verdiği gibi kalp ve göğüs etkilenmesine bağlı sorunları da gt. Manyetik bir burçtur ve böylece hastalıklara karşı savaşır, özellikle enfeksiyonlara karşı. Sıklıkla ayyaşlığa yol açan bir burçtur.
AKREP BURCU
SATÜRN: DİZ, BACAK
JÜPİTER: KALÇA, AYAK
MARS: BAŞ, MAHREMBÖL. KOL, KALÇA
GÜNEŞ: GÖĞÜS, KALP
VENÜS: BOĞAZ, MAHREM BÖL.
MERKÜR: OMUZ, KOL, BOŞALTIM, SIRT
AY: MİDE, KALP, KARIN, MAHREM BÖLG.
Akrep – Mesane, Anüs, Burun
Üreme ve genital organları hassas olur. Kaşık ağrıları mesane idrar yolları genital organlarla ilgili rahatsızlıklar görülmesi mümkündür. Erkekte prostat kadında rahim ve yumurtalık rahatsızlıkları olabilir. Kalın bağırsak sorunları iltihaplanma polip fıtık basur cinsel salgı bezleri üreme organları hastalıklarına istidat vardır. Aşırı hırslı oluşları sınır gerilimlerine yol açar. Sinir ve asabiyet görülebilir. Boğa burcundan aldıkları zıt etki ile boğaz koku ve tad alma organları da hassas olur. Burçlar içinde en güçlü bünyeye sahip olanıdır. İradeleri ile hastalıklarla savaşırlar. Tedavi için gerekli her şeyi yapmaktan çekinmezler. Çabuk iyileşirler. Aslında kan ve iğneden çok korkarlar. Ama acımasızca korkularının üzerine gidebilirler. Zayıf ve çaresiz görünmekten nefret ederler.
__________________ Hanif kalmak cesaret ister...
Konu shera_hanif tarafından (03 Mart 2025 Saat 18:55 ) değiştirilmiştir.
|