Tekil Mesaj gösterimi
Alt 02 Mart 2025, 22:04   #1
Çevrimiçi
meLanie
~ Bizimkiler.Net~
Kullanıcıların profil bilgileri misafirlere kapatılmıştır.
IF Ticaret Sayısı: (0)
IF Ticaret Yüzdesi:(%)
Zeytinyağlı Brüksel Lahanası




Zeytinyağlı Brüksel Lahanası
Malzemeler
Yarım kg brüksel lahanası
2 adet havuç
2 adet patates
1 adet soğan
Bir çay bardağı zeytinyağı
1 yemek kaşığı domates salçası
1 tatlı kaşığı biber salçası
2-3 diş sarımsak
Yarım limonun suyu
1 çay kaşığı tuz
1 çay kaşığı karabiber
1 çay kaşığı pul biber
Yapılışı
Yıkayıp soyduğunuz soğanı ve patatesleri küp küp, havuçları halka halka doğrayın.
Brüksel lahanasını yıkayın, dilerseniz ikiye bölün.
Bir tencerede zeytinyağını ısıtın. Önce soğanları ve sarımsağı kavurun. Üzerine salçaları ilave edin. Ardından havuçları ekleyin.
Havuçlar bir süre kavrulduktan sonra patatesleri de tencereye ilave edin.
Son olarak brüksel lahanasını da tencereye ekleyin ve bir süre daha kavurmaya devam edin.
Kavrulan sebzelerin üzerine, sebzeleri kapatacak kadar sıcak su, limon suyu ve baharatları ekleyin. Kısık ateşte pişmeye bırakın.

aLinti

__________________

Kulun Adaleti Şaşar Ama ALLAH´in Adaleti Şaşmaz..
 
Alıntı ile Cevapla

IRCForumlari.NET Reklamlar
sohbet odaları eglen sohbet bizimmekan