Tekil Mesaj gösterimi
Alt 13 Şubat 2025, 15:04   #7
BlackForce
Kullanıcıların profil bilgileri misafirlere kapatılmıştır.
IF Ticaret Sayısı: (0)
IF Ticaret Yüzdesi:(%)
Cevap: ApiUP - IRC -> Skype/Whatsapp/Telegram API & Bot & Sanal Sunucu

Harika Nickli Üyeden Alıntı
Bu forumdaki linkleri ve resimleri görebilmek için en az 25 mesajınız olması gerekir.
Muhteşem ötesi !

NucLeaR Nickli Üyeden Alıntı
Bu forumdaki linkleri ve resimleri görebilmek için en az 25 mesajınız olması gerekir.
Harika böyle yenilikleri görmek istiyoruz ve forum olarak destekliyoruz emeğinize sağlık..

Haylazirc Nickli Üyeden Alıntı
Çok güzel düşünülmüş bir sistem emeğine sağlık @[Üye Olmadan Linkleri Göremezsiniz. Üye Olmak için TIKLAYIN...] , Sunucu takip konusunda bence son seviye bir sistem, Haylaz.NET ailesi olarak sistemi bizde tercih ederek en kısa zamanda kullanacağız. Başarılar dileriz.

idyllic Nickli Üyeden Alıntı
çok güzel çalışma olmuş. eline emeğine sağlık

Mylife Nickli Üyeden Alıntı
Sistem çok iyi görünüyor okuyunca, yine farkındalığını göstermişsin @[Üye Olmadan Linkleri Göremezsiniz. Üye Olmak için TIKLAYIN...], tebrik ederim.

Herkese çok teşekkür ederim

Erva Nickli Üyeden Alıntı
Her geçen gün kendini geliştirip daha yaratıcı fikirlerle IRC’ye bir fark katman ve bunu başarılı bir şekilde yapman takdir edilesi bir emek. Ve ben inanıyorum ki her geçen gün daha da farklı projeler üretip kendi farkını ortaya koymaya devam edeceksin. Başarılarının daim olmasını diliyorum canım benim.

Teşekkür ederim premses

IRCForumlari.NET Reklamlar
sohbet odaları eglen sohbet bizimmekan