Tekil Mesaj gösterimi
Alt 13 Şubat 2025, 14:32   #720
NarÇiçeği
Kullanıcıların profil bilgileri misafirlere kapatılmıştır.
IF Ticaret Sayısı: (0)
IF Ticaret Yüzdesi:(%)
Cevap: ^^Nar Çiçeği'nin Dostları ^^

EceNaz Nickli Üyeden Alıntı
Bu forumdaki linkleri ve resimleri görebilmek için en az 25 mesajınız olması gerekir.
Seen nasıl güzel bir hatunsun yaa yüreğinden öptüm seeni canım ALLAHIM sana bol güç kuvvet versin inşallah
Bu forumdaki linkleri ve resimleri görebilmek için en az 25 mesajınız olması gerekir.

Ne kadar naziksin, çok teşekkür ederim! Senin güzel dileklerin beni çok mutlu etti, Allah seni de her zaman korusun ve bolca güç versin. Hep birlikte daha güzel günlere canım benim

--IRCForumlari.NET ; Flood Engellendi -->-> Yeni yazılan mesaj 14:32 -->-> Daha önceki mesaj 14:31 --

Dedecan61 Nickli Üyeden Alıntı
Keyfe bak ya İLAHİ.. Elinle vermezsen aç mı kalacak yani..

Evet kalabilir diyebiliriz Dedecim bu çocuk biraz böyle takip ettiğinde onların yediği yerden yemiyor illa ayrı takılacak
insanlar arasında da öyle karakterler olabiliyor kediyi de hor görmemek lazım

IRCForumlari.NET Reklamlar
sohbet odaları eglen sohbet bizimmekan