Kullanıcıların profil bilgileri misafirlere kapatılmıştır.
| Cevap: Uranüs İkizlere giderken....
MUNDANE ASTROLOJİ temel alarak biraz açıklamaya çalışayım;
Uranus;
Yeni teknoloji, devrim, anarşi, yenilik, elektrik, radikallik ya da ilericilik, nükleer enerji, girişimci ruhu, deprem, astroloji, buluş, patlama, anarşi, politik tepki, bireysellik, faşizm, bölücü, uç fikirler, terör, yangın, direniş, elektrik, deprem, şimşek, ayaklanma
İkizler: eğitim, PTT, radyo, ulaşım, yayın
ikizler yöneticisi - merkür
Merkür: Eğitim-öğretim-öğretmenler, entelektüel bilgi, ticaret, para akışı, lojistik, taşımacılık, basın-yayın-medya-gazete, okuryazar oranı, ergenlik öncesi çocuklar, konsoloslar, Telekom, iletişim, internet, hırsız, cıva
merkür/uranüs kombinasyonları ne yapar?
Dağınık Beyinli. Aniden, nedeni belirsiz dönüşlerle ve keskince bir düşünceden diğerine atlar. Son derece sabırsız, aceleci ve abartılı bir düşünme biçimi vardır. Kötü bir dinleyicidir (özellikle ağır konuşan insanların yanında) ve sabırsız bir öğrencidir. Çok parlak fikirleri ve cesur tezleri vardır, ama bunları yeterli ölçüde özenli düşünmez. Bazen entelektüel bir “elektrik kablosu” olduğu duygusu ile aklı bulanır. Düşünceleri hızla ve kısa ömürlüdür. Kopuk, birbirini izlemeyen, beceriksiz iddialarda bulunur. Bununla birlikte, spontan fikirlerinde muazzam bir doğruluk vardır ve en zor durumlara bile çözüm getirmesini bilir.
Merkür - Uranüs: Yargılamayı bırak, sorgulamaya bak
Özgür konuşma. Radikal düşünce. Özgün fikirler. Ani kavrayışlar. Karşıt fikirler. İlerlemeci eğitim. Okulda isyan. Benzersiz iletişim. Gerçeği söylemek.
Bu gezegenlerin kombinasyonu, radikal düşüncelerle ve düşünceleri kendi zamanlarının çok ilerisinde olup genellikle akranlarıyla uyuşamayan kişilerle ilişkilendirilebilir.
Yani TRUMP ve kuyulara atmış olduğu taşlar...
devam edecek
__________________ Hanif kalmak cesaret ister... |