Tekil Mesaj gösterimi
Alt 31 Ocak 2025, 01:40   #9
SpinoZi
Kullanıcıların profil bilgileri misafirlere kapatılmıştır.
IF Ticaret Sayısı: (0)
IF Ticaret Yüzdesi:(%)
Cevap: ForumYeri.Com Açıldı! Yine, yeni, yeniden!

Onca yıllık IRC dostluğumuz oldu. Kendisini forum işlerinde her zaman destekledim. Hayatını ilgilendiren konularda yaşadığı gelişmeler, kendi elinde olmadan forum işlerine ara vermesine neden oldu... 1...2...3...4...5 Açtığı forumların sayısını bilmiyorum?? Konu tecrübe olduğunda bu konuda Bahtiyar IRC camiasında en iyisimi, bence en iyisi. mirctr'den beridir tanırım ben web camiasında böyle ilgili olduğu konulda hızlı adama çok az rasgeldim. Siz göz açıp kapayıncaya kadar forum açabilecek ve ekibini organize edecek tecrübeye sahip. Ancak istikrar için aynısını söyleyemem. Kendisi benim IRC ortamında dostumdur. Yeri geldiğinde eleştirmektende kendisini çekinmem. Eleştiririm. Onunda bu konuda alınacağını tavır takınacağını sanmıyorum. Bunları değerlendirir. Okur. Ama bunlar tecrübedir. Destek olacağımı belirterek davetine icabet buyurdum. Ben forumun idari işlerinden sorumlu olmayacağım çünkü yeteri kadar yoğun geçiyor günler. Forumun gelişmesi için çalışmalar yürüteceğim. Kendisinede bunu belirttim. Bir dost olarak elbette destek vermem beklenir. Burada organize oluyoruz. Herkese hayırlı olsun. Selamlar, sevgiler.

IRCForumlari.NET Reklamlar
sohbet odaları eglen sohbet bizimmekan