Tekil Mesaj gösterimi
Alt 29 Ocak 2025, 14:40   #40
Dedecan61
# Forum Dedesi #
Kullanıcıların profil bilgileri misafirlere kapatılmıştır.
IF Ticaret Sayısı: (0)
IF Ticaret Yüzdesi:(%)
Cevap: Çerçeveli yeşilçam afişlerim..

Mylife Nickli Üyeden Alıntı
Bu forumdaki linkleri ve resimleri görebilmek için en az 25 mesajınız olması gerekir.
Her birine baktıkça Yeşilçam'a gidiyor insan. O dönemlerinin filmlerinin ayrı bir tadı varmış gerçekten. Güzel hobilerin var dedecim. Tebrik ederim.

Yeğenim işin aslı hobi-koleksiyon filanda değil.. bazınızın yaşı kadar 40 senedir ta 84 senesinden beri beta kaset memlekete ilk geldiğinden beri Arşiv yaparım nette 8 sene bir dönem yeşilçam forumda yöneticilikte yapmıştım.. Abartmadan 5700 filmlik y.çam arşivim var hali hazırda da nette pek kalmadı ama net veya reel film depoları v.s piyasada olmayan eski filmleri arıyorum makara kaydı olarak yani.. Bu iş hobi-koleksiyon v.s değil bir başlayınca tutku oluyor kolay bırakamıyorsun da ... ; Piyasada çok az bir elin parmağı kadar antika makara kaldı onlarda beni aşar asgari 5000 + fiyat çekiyorlar (telesine hariç) artık ne para kaldı ne de gençlik.. yeni jenerasyon yapacak bıraktığımız yerden inşallah ...
Bu forumdaki linkleri ve resimleri görebilmek için en az 25 mesajınız olması gerekir.

IRCForumlari.NET Reklamlar
sohbet odaları eglen sohbet reklamver