Tekil Mesaj gösterimi
Alt 28 Ocak 2025, 16:43   #884
Tanem
Tefeci'nin Kızı
Yardımcı Admin
Kullanıcıların profil bilgileri misafirlere kapatılmıştır.
IF Ticaret Sayısı: (0)
IF Ticaret Yüzdesi:(%)
Cevap: Bihter Hanımefendi’nin dünyası 👇🐱😘

Dedecan61 Nickli Üyeden Alıntı
Bu forumdaki linkleri ve resimleri görebilmek için en az 25 mesajınız olması gerekir.
ABOO Ne diyorsun sen.. Laz kızı savaş çıkar yahu.. zaten kıskanç sen daha iyi biliyorsun da ... Gelen pisicik akşam pirzolası olur bence haha sakın ha ...
Bu forumdaki linkleri ve resimleri görebilmek için en az 25 mesajınız olması gerekir.
😁😀😂

ElayS Nickli Üyeden Alıntı
Çok tatlı masAllah. 🧿

Dedecan61 Nickli Üyeden Alıntı
Tatlı mı hönk ! sen onu birde reelde görsen haha .. eli verdin mi kolda gidiyor canavar bu pisicik bilen bilir ..
Tanemi bile kaç kere tırmaladı bak gelince yazar gene ...

Elaya Nickli Üyeden Alıntı

Tipinde var azıcık psikopatlık zaten
)

Mervee Nickli Üyeden Alıntı
Biraz düşünceli bakmış..Ama çok tatlı maşallah...

@[Üye Olmadan Linkleri Göremezsiniz. Üye Olmak için TIKLAYIN...] hanım siz ikinci kediyi almayı düşünüyorsanız alın...Önce sinirlenebilir.İstemez ama sonradan alışır..Benim de 4 tane var..İlk önce ben de sorunlar yaşadım..İstemediler..Ama sonradan alıştılar...Tabii önce eve geldiğin de kedi başka bir odada tutun...Hemen görmesinler birbirlerini...Neyse lafı çok uzattım galiba...

Sağlıklı günler dilerim...

@[Üye Olmadan Linkleri Göremezsiniz. Üye Olmak için TIKLAYIN...] beyefendi bu konuda evet çok haklısınız istemiyor zaten ben de tam olarak karar vermiş değilim düşünme aşamasındayım

@[Üye Olmadan Linkleri Göremezsiniz. Üye Olmak için TIKLAYIN...] Beyefendi çok mersi evet benim kızım çok tatlıdır. Her görenin kendine hayran bırakır fakat Dedecan beyefendinin de söylediği gibi fazlaca hırçındır annesine çekmiş bu konuda ne zaman ne yapacağı belli olmaz

@[Üye Olmadan Linkleri Göremezsiniz. Üye Olmak için TIKLAYIN...] hanımcım Şimdilik düşünme aşamasındayım net bir karara varamadım. Fakat kararım netleştiğinde bihter‘e bir kardeş gelebilir. Kedilerin koku alma özelliği var ne kadar ayrı odaya koymuş olsak da onu hissedebilirler diye düşünüyorum. Çok mersi sizlere de hayırlı günler

Kullanıcı imzalarındaki bağlantı ve resimleri görebilmek için en az 20 mesaja sahip olmanız gerekir ya da üye girişi yapmanız gerekir.

IRCForumlari.NET Reklamlar
sohbet odaları eglen sohbet reklamver