Çok teşekkür ederim @
[Üye Olmadan Linkleri Göremezsiniz. Üye Olmak için TIKLAYIN...]'cim
Bu forumdaki linkleri ve resimleri görebilmek için en az 25 mesajınız olması gerekir. Çok teşekkür ederim @
[Üye Olmadan Linkleri Göremezsiniz. Üye Olmak için TIKLAYIN...]'cım
Bu forumdaki linkleri ve resimleri görebilmek için en az 25 mesajınız olması gerekir. Çok teşekkür ederim @
[Üye Olmadan Linkleri Göremezsiniz. Üye Olmak için TIKLAYIN...]'cim
Bu forumdaki linkleri ve resimleri görebilmek için en az 25 mesajınız olması gerekir.
--IRCForumlari.NET ; Flood Engellendi -->-> Yeni yazılan mesaj 16:53 -->-> Daha önceki mesaj 16:30 --
Bu da can yoldaşlarımdan en favori köpeğim...Aşırı derece de midesine düşkündür...Yaramazdır..Benim sözümü hiç dinlemez...Yatağım da yatmağı çok sever...
Bu forumdaki linkleri ve resimleri görebilmek için en az 25 mesajınız olması gerekir. En sevdiğim yastığımı ne hale getirmiş..Hiç umursamaz...
Bu forumdaki linkleri ve resimleri görebilmek için en az 25 mesajınız olması gerekir.
Barınaktan sahiplendim ben köpeğimi..Bize geldiğin de 10 kiloydu..Kemikleri görünüyordu..Bakınız kafesi için de n kadar mutsuz..
Umarım barınaktaki tüm köpekler sahiplerini bulur..
Öncesi;
[Üye Olmadan Linkleri Göremezsiniz. Üye Olmak için TIKLAYIN...]
Sonrası;
Evet bu da fotoğraflarından en sevilen kızım Leyla...Otların arasına girerek kurtarmıştım onu...Yüzü,gözü her yeri diken içindeydi..Onun da hayatını kurtarıp sahiplendim..
Öncesi;
Sonrası;
İyi ki varlar iyi ki...