Konu: Genel Sohbet
Tekil Mesaj gösterimi
Alt Dün, 17:05   #19265
Zeytin
Kullanıcıların profil bilgileri misafirlere kapatılmıştır.
IF Ticaret Sayısı: (0)
IF Ticaret Yüzdesi:(%)
Cevap: Genel Sohbet

Aperson Nickli Üyeden Alıntı
Bu forumdaki linkleri ve resimleri görebilmek için en az 25 mesajınız olması gerekir.
İyi gibiyim diyelim (: 2-3 gündür şu tur programları önüme düşüyor, senin şirket değil ya, cümleyi toparlayamamışım şimdi farkettim. konuşmuştuk ya bi ara tatilbudur muydu sepetmiydi neydi onu diyorum

Allah her daim iyi etsin...
Anladım sorun degil : )
Yıllar evveldi o ben epeydir onlarla bir yere gitmedim ama artık coğaldı onlar gidecegin lokasyonu aramaya yaz tur firmaları alternatifleri cıkıyor ama sana tavsiyem deneyimli olanları tercih et. Tatilbudurdan 3 kez iptal edildi benim tatilim birkac kez...
Mesela tatilbudur, tatil sepeti, turlasana, ssc, gruppal vs gibi sirketler aracı sirket oluyor fiyatları daha uygun ama iptal durumları cok oluyor. Jolly tur, pronto, ets, daha profesyonel. Ben gidersem jollyi tercih ediyorum ama bu gidecegin yere göre de değişiyor tabii. Diğer gruptan da ssc olabilir.
Bu bilgiler kültür turu yaptıgım için benim tatil şeklime göre ama konaklamalı otel tarzı olarak soruyorsan onlara turla hiç gitmedim. Bir de yurt ıcı olarak yazdım bunları ben yurt dısına hiç turla gitmedim, programı hep kendim yaparak gittim.

Yine bir gül nihal alıyor gönlümü
eteklerim uçuşarak vals yapıyorum..
Beyoğlu'nda gezerken Pera'yı düşlüyorum
Yelpaze ile serinlemek,
Naif birkaç sözcükle ısınmak istiyorum.
Yüzüne bakmaya utandığım,
elimi tutmaya kıyamayan,
Aşklar hayal ediyorum...
Eski bir kadınım ben,
İnce bir dantel gibi işlemeden hayatı,
Ölmek istemiyorum...

Konu Zeytin tarafından (Dün Saat 17:06 ) değiştirilmiştir.

IRCForumlari.NET Reklamlar
sohbet odaları eglen sohbet reklamver