Tekil Mesaj gösterimi
Alt 14 Ocak 2025, 18:32   #9
Mylife
~ i don't care if i'm misfit. ~
Kullanıcıların profil bilgileri misafirlere kapatılmıştır.
IF Ticaret Sayısı: (0)
IF Ticaret Yüzdesi:(%)
Cevap: Help helpers hiyerarşik düzen (hocam) zorunluluğu

Merhaba,

Help departmanı karşılıksız yardım veren, yardım sever insanların oluşturduğu bir yapıydı her zaman. Günümüz IRCd sunucularının yapısı eskiye nazaran değişim göstermiş ( kullanıcı kapasitesi olarak ) bu yüzden de önemi yitirilmiş gibi olsada, bir sunucunun bel kemiğini oluşturan help departmanı olduğunu düşünüyorum hala ben. Bunun sebebi konu başlığında söylenen hiyararşik ve help'e özgü iletişim kurallarıdır. Bunun gerekliliği zorunluluk halinde olması doğru olmaz bende bir çok help departmanı yönetmiş birisi olarak bunu hiç bir zaman zorunlu hale getirmedim çünkü, bu durum zorunluluk ile olmaz saygı ve sevgi bilgi birikimin ile kendini kabul ettirmek insanların sana saygı duymasını sağlamak ile olur hocam tabiri bu işe gönül vermiş insanlar için en uç seviyedir bana göre ve herkesin hakkettiğini düşünmüyorum. Düzen ve disiplin saygı sevgi ile birleştirilip oradan yetişen bir ircd kullanıcısı bir üst yönetime katıldığında bilgi birikimi ve duruşu ile herkese örnek olacak ve saygınlığı olacaktır bu yüzden çok önemlidir. '' Temeli sağlam olan hiç birşey yıkılmaz. ''

IRCForumlari.NET Reklamlar
sohbet odaları eglen sohbet reklamver