Tekil Mesaj gösterimi
Alt 11 Ocak 2025, 17:47   #10
ZaLiM1979
Kullanıcıların profil bilgileri misafirlere kapatılmıştır.
IF Ticaret Sayısı: (0)
IF Ticaret Yüzdesi:(%)
Cevap: Mirc Radyo Remotesi

Selam, @[Üye Olmadan Linkleri Göremezsiniz. Üye Olmak için TIKLAYIN...]'nin yazdigi ve elimde olan bi mirc-medya-play var..
Zamaninda kendime göre editledim ama @[Üye Olmadan Linkleri Göremezsiniz. Üye Olmak için TIKLAYIN...] üstadin hakkini yememek icin mrc dosyasinda nickini hic silmedim..

Facebook siteme indirmek icin yükledim.

Link:

[Üye Olmadan Linkleri Göremezsiniz. Üye Olmak için TIKLAYIN...]

.zip dosyasini mirc.exe oldugu klasöre atin. Sonra mirc'den alt+r tiklayin remote bölümünde File -> Load.. tiklayin. Acilan pencerede mirc.exe'nin oldugu klasöre eklediginiz dosyayi acin ve ordan MircVideoPlayer.mrc yi mirce yükleyin. Ben orda deneme acamcli ZaLiM1979 Radio diye bi tane ekledim. Siz onu ayni klasörde bulunan rdlist.txt dosyasini acip benim ekledigimi kendi radyonuza göre editlersiniz..
Ve baska Isvicre radyolarida var onlarida silersiniz. Herhanki bir sorunda yazarsiniz elimden geldikce yardimci olmaya calisirim.. güle güle kulanin..

Kullanıcı imzalarındaki bağlantı ve resimleri görebilmek için en az 20 mesaja sahip olmanız gerekir ya da üye girişi yapmanız gerekir.

IRCForumlari.NET Reklamlar
sohbet odaları eglen sohbet reklamver