Tekil Mesaj gösterimi
Alt 09 Ocak 2025, 12:24   #7
eiffel65
Kullanıcıların profil bilgileri misafirlere kapatılmıştır.
IF Ticaret Sayısı: (0)
IF Ticaret Yüzdesi:(%)
Cevap: Domain Listem

Gurkan Nickli Üyeden Alıntı
Bu forumdaki linkleri ve resimleri görebilmek için en az 25 mesajınız olması gerekir.
Sohbet domaini olmamasına çok sevindim
Bu forumdaki linkleri ve resimleri görebilmek için en az 25 mesajınız olması gerekir.
Güzel domainler Muhabirden.com'u çok beğendim.

Teşekkür ederim @[Üye Olmadan Linkleri Göremezsiniz. Üye Olmak için TIKLAYIN...] hocam. Sohbet domaini almam alana mani olmam

Muhabirden.com u açtığımda haberleri kendim giriyordum günde 4-5 haber. Kendime has cümleler kullanıyordum. 1,5 paragrafta Rank Math Seo puanı 75 ve üzeri oluyordu. Ama iş yoğunluğundan dolayı ilgilenemedim. Belki ileride tekrar açarım.

Sadecespor.net i de google de hiç gözükmüyordu "Sadece spor" da bile gözükmüyordu daha sonra tek başıma ilk sıraya getirdim. Kendi yazdığım makalelerle
onu da ilgilenemediğim için kapattım

Dedecan61 Nickli Üyeden Alıntı
Uşağum sen tek başına bir ekipsin da sıkma canını... Olur İnşallah başarılar ...

Hahaha dedem eyvallah

IRCForumlari.NET Reklamlar
sohbet odaları eglen sohbet bizimmekan