Tekil Mesaj gösterimi
Alt 08 Ocak 2025, 18:54   #3
shera_hanif
Kullanıcıların profil bilgileri misafirlere kapatılmıştır.
IF Ticaret Sayısı: (0)
IF Ticaret Yüzdesi:(%)
Cevap: Kuzey Düğümü Balık'ta, Güney Düğümü Başak'ta 2025-2026 (yabancı siteden çeviri)

önce doğum haritana bakalım

[Üye Olmadan Linkleri Göremezsiniz. Üye Olmak için TIKLAYIN...]

ay düğümleri senin 9. evini ve 3. evini etkiliyor

geçtiğimiz 1,5 yıl boyunca aile ile ilgili bazı sıkıntılarını yeni yeni atlamışsın. tebrikler. en azından hangi konuları çözemediğin hakkında bilgi sahibi olmuşsun. bırakman gereken şeyleri radikal şekilde değiştirip kendi isteklerini öne çıkardıysan ne mutlu sana.

önümüzdeki 1,5 yıl boyunca ise benim sana tavsiyem geçmişteki 2006 mayıs ile 2007 aralık arasındaki döneme odaklanman.
9. ev konuları genelde yurtdışı işler ya da yeni fikirler edinmek yabancılarla tanışmak veya hayat/inanç rotanı değiştirmen ile ilgili olacaktır.
üniversitedeki gibi fikirlere karşı özgür kalmak, yeni kişilerle yabancı kültürlerle tanışmak hatta köklerinden ayrılıp kendine yeni çevre kurma ile ilgili konuları aradan geçen yıllar sonunda tekrar yaşamaktır.

doğum haritanda güney ay düğümün KOVA olduğundan ilk çatışma durumunda kendi haklarından vazgeçme ya da geri adım atma refleksini gösterirsin. (bir çeşit kontrollü fedakarlık)
eğer gençlik zamanlarında böyle fedakarlıklar yapıp sonradan yazıklandıysan , şu an birilerinin peşinden gitme konusunda teslimiyetçi olmamaya bak. 1,5 yıl boyunca arkadaş çevren yakın akrabaların veya kardeşlerin konusunda etkilerini kırmak açısından fırsatlar verecektir.
mesela ben olsam arkadaş çevremi değiştirir, akrabalarımdan uzaklaşır ve kendime yeni bir çevre kurardım. bunu da 9. ev konuları üstünden yapardım. 9. ev inançlarımız ve değerlerimizi anlatırken aynı zamanda yüksek lisans demektir. bu açıdan da yarım kalan eğitimleri tamamlayabilir hatta yurtdışına tatile bile gidebilirsiniz.
tek çiçek ile bahar gelmez, tek gösterge analizi yaptım.
saygılarımla

IRCForumlari.NET Reklamlar
sohbet odaları eglen sohbet reklamver