Tekil Mesaj gösterimi
Alt 06 Ocak 2025, 08:34   #4
Dwight
Kullanıcıların profil bilgileri misafirlere kapatılmıştır.
IF Ticaret Sayısı: (0)
IF Ticaret Yüzdesi:(%)
Cevap: Esenyurt'ta yasak aşk cinayeti

Bakın askerde erkeklerin hepsinin elimde tam otomatik silahlar var. En az 120 tane mermi var. Askerde de kavga gürültü her türlü pislik oluyor. Komutanlar yeri geliyor askeri çok fazla eziyor çok fena gururuyla oynuyor. Tüm imkanlar müsait olmasına rağmen orduda neden böyle cinayetler olmuyor, hiç düşündünüz mü?

Çünkü orduda bir askere oranın en alt tabakasında olduğu, yaptığı yanlışlardan ağır sorumlu tutulacağı çok iyi belletiliyor.
Türk adaleti, Türk hukuku, ben evlendiğim veya birlikte olduğum bir kadının kılına zarar verirsem bana çok ağır bedel ödetirler düsturunu tüm erkeklere belletmediği sürece her sene binlerce kadınımızı, güzel kızımızı, bu cinayetlere kurban vereceğiz. Ben her cinayet haberini büyük bir utançla okuyorum. Kadınların bu kadar kolay öldürüldüğü başka bir coğrafya yok. Kız patlak çıktı ben de öldürdüm diye Facebook'a "gururlu hissediyor" yazarak cinayet işleniyor bu ülkede. Velhasılı kelam, kadın cinayetleri de diğer her şey gibi politiktir. En sert şekilde mücadele edilmelidir. Medeniyet turnusolu bu mesele.

IRCForumlari.NET Reklamlar
sohbet odaları eglen sohbet reklamver