|
Noyan Nickli Üyeden Alıntı
Bu forumdaki linkleri ve resimleri görebilmek için en az 25 mesajınız olması gerekir. |
Evvelâ çok geçmiş olsun. Bazı hayvanseverlere bu şekilde hırçın yavrular denk gelebiliyor. @[Üye Olmadan Linkleri Göremezsiniz. Üye Olmak için TIKLAYIN...] hocam daha iyi bilir ve uygun tavsiyeler verecektir. Zannediyorum ki bu yeme içme ve evde yaşamaya uygunlukla alakalı sorununuzu, doğru bir köpek eğitim merkezi yardımıyla aşabilirsiniz. Belki bir hafta kadar kısa sürede mucizevi değişiklikleri görünce siz de şaşıracaksınız. Mutluluklar dilerim.
|
Çok teşekkür ederim. Evet Eğitime vermeyi düşünmüştüm lakin çok zeki bir köpek. Tuvaletinden tutta bir çok komutu tek başına öğrendi ben herhangi bir çaba sarfetmedim. Gel dediğimde geldi otur dediğimde oturdu, bekle, evet , hayır vs vs bir çok şeyi tek söylemem ile kavradığını zaten kendisi yaparak onayladı. Hırçınlığı muhtemelen benden kaynaklı bende onu mıncırarak seviyorum, dişlemesi de artık iletişim dili olduğuna veteriner ile kanaat getirdik o huyunda benimde payım büyük. Ben ve aile bireylerim için dişleme probleminde bir ayarı var sinek ısırığı gibi acıtmıyor aslında. Beni ısırmasınıda anesteziden çıktığı için benim bilinçsizce onu kucaklamaya çalışmamdan kaynaklı sanırım tanıyamadı yoksa yine yapmazdı bana çok bağlı bir köpek . Bir yemek içinde eğitimde onu üzecek herhangi bir işin içine sokmak istemediğim için göndermedim. Şu an dombiliye bakınca esasen köpeğin tüm pis huyları bende de var ;d ısırık izi bıraktığı en güzel iz olarak hep benimle kalacak..
Amin canım teşekkür ederim senide görmek çok güzel 🤍
Amin teşekkür ederim 🙏🏻
Gelsin abisi aaa sen iste hemen yollayım sana ısırma garantili ;d