Konu: HELP SOHBET
Tekil Mesaj gösterimi
Alt 04 Ocak 2025, 16:16   #212
ByaSiL
Kullanıcıların profil bilgileri misafirlere kapatılmıştır.
IF Ticaret Sayısı: (0)
IF Ticaret Yüzdesi:(%)
Cevap: HELP SOHBET

blackhole Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
merhaba arkadaşlar, bir proje hakkında sizleri hem bilgilendirmek hemde fikirlerinizi almak istiyorum.
Öncelikle Help'i sevdiğinizi ve şuanki durumdan rahatsız olduğunuzu yapılan yorumlar açıkca gösteriyor.
Sizlere mesaj yazmak yerine harekete geçmeyi öneriyorum.
Kullanıcı sayısı en azından 200 üzeri serverlarda, Help departmanlarına destek verilmesini öneriyorum.
Joker HELPER projesi olarak belirlenecek bu projede, Help departmanları ile görüşüp projede bulunmak isteyen Helperları departmanlara ekleteceğiz.
Devamında hepberaber istişare ederek, bulunduğunuz serverdaki Help departmanındaki eksiklikler nelerdir ? daha fazla Help nasıl tanıtabilir ? gibi sorulara cevap arayacağız ve Help founderlara çözümlerimizi ileteceğiz.
Bu projede olmak isteyen Helperlar, fikirleri ile beraber yorum yaparsa sevinirim.

Ek olarak projede olmak istemeyen arkadaşlar kendi fikirleridir saygı duyuyorum.Onlarında bizim mücadelemize saygı duymasını bekliyorum.

@[Üye Olmadan Linkleri Göremezsiniz. Üye Olmak için TIKLAYIN...] bu proje tamamlanmadı sanırım. Hala devam ediyor mu?

IRCForumlari.NET Reklamlar
sohbet odaları eglen sohbet reklamver