Tekil Mesaj gösterimi
Alt 29 Aralık 2024, 17:07   #34
Nokta
Kullanıcıların profil bilgileri misafirlere kapatılmıştır.
IF Ticaret Sayısı: (0)
IF Ticaret Yüzdesi:(%)
Cevap: VitoApp - Yeni Nesil Chat App. - ÇIKTI!!!

zurnamix Nickli Üyeden Alıntı
Bu forumdaki linkleri ve resimleri görebilmek için en az 25 mesajınız olması gerekir.
[Üye Olmadan Linkleri Göremezsiniz. Üye Olmak için TIKLAYIN...] appletine çok benziyor nick listesinin yeri farkli simgeler farkli...

Gelelim baska konuya..

hangi ircd leri destekliyor bu bilgi yok
örneğin unrealircd 4 - 6 destekliyor mu ?
inspircd destekliyor mu

yanki Nickli Üyeden Alıntı
Bu forumdaki linkleri ve resimleri görebilmek için en az 25 mesajınız olması gerekir.
benzerlikleri görseller ile ispatlayabilirmisiniz ?

Toprak Nickli Üyeden Alıntı
Merhaba,
Tüm appletler görsel olarak bir birine benzer lakin dediğiniz yerdeki applet ile bizim applet arasında hiç bir benzerlik yok.
Ki benzerlik olsa dahi alt yapı ve özellikler olarak farklılık gösterir.

UnrealIRCd sürümlerini destekler.

Vision Nickli Üyeden Alıntı
Konuya gelmeden sen bi göz doktoruna uğra güzel kardeşim

Cadde köşelerinde bekleme hava soğuk.

zurnamix Nickli Üyeden Alıntı
[Üye Olmadan Linkleri Göremezsiniz. Üye Olmak için TIKLAYIN...]

--IRCForumlari.NET ; Flood Engellendi -->-> Yeni yazılan mesaj 13:58 -->-> Daha önceki mesaj 13:56 --

[Üye Olmadan Linkleri Göremezsiniz. Üye Olmak için TIKLAYIN...] buradakini kastettmek istedim

verdiğim site caddeye ait bir applet

konuya dahil olmayım dedim ama? şimdi sisteminde hakkını vermişler hem @[Üye Olmadan Linkleri Göremezsiniz. Üye Olmak için TIKLAYIN...] hemde @[Üye Olmadan Linkleri Göremezsiniz. Üye Olmak için TIKLAYIN...]

Her iki tasarım arasında dağlar kadar fark var. Visionların tasarımları sağde ve göz ağrıtmıyor. Diğer temalar nedir öyle? renk cümbüşü, grafikçi mi yaptı? canva kullanan kendini grafikçi sanan mı? ? attığınız diğer siteyi de inceledim benim görüşüm böyle tasarım olmaz. Bu tasarımı yapan kimse? artık yapmasın. Çöp etmesin. birde 10 tane mesaj atmışsın? gelip burada konu sayesinde mesaj sayısımı kasıyorsun
İlginç insanlarsınız ciddi ciddi

kolay gelsin @[Üye Olmadan Linkleri Göremezsiniz. Üye Olmak için TIKLAYIN...] and @[Üye Olmadan Linkleri Göremezsiniz. Üye Olmak için TIKLAYIN...] ben çok beğendim. Geliştirilebilir, vizyonlu bir tasarım. Elinize sağlık.

IRCForumlari.NET Reklamlar
sohbet odaları eglen sohbet reklamver