@
[Üye Olmadan Linkleri Göremezsiniz. Üye Olmak için TIKLAYIN...] , @
[Üye Olmadan Linkleri Göremezsiniz. Üye Olmak için TIKLAYIN...]
Öncelikle hayırlı olmasını dilerim emeğinize sağlık.
Tanıtım görsellerine bakarken benim aklıma çok farklı bir fikir getirdi bu manzara bilmiyorum mümkün olabilir mi.
Öneri ;
Türkiye'de malumunuz bir sales kültürü de aldı başını gitti, bunun negatif yanlarını da bir çok kullanıcı farklı şekillerde hissediyor.
Türkiye'de şuana kadar görmediğim bir sistem mümkün ise sizin öncülüğünüzde hayata geçirilebileceğini temenni ediyorum.
Gelir ve kazanç büyük sunucular için ihtiyaç ise bu kazancı yetki satışı yaparak yerine mesela sizin tanıtım görsellerinde gönderdiğiniz tepkiler var. Korkut, para işareti, bomba gibi görselleri applet üzerinde canlı animasyon olarak atabileceği ve bu tepkileri kredi olarak hesabına alabileceği bir taban oluşturulabilse, bunun içinde aylık ve kredi usulu şekilde bir düzenek oluşturulsa da kullanıcıların bunları daha işlevsel ve daha görseli güzel bir şekilde kullanabilse ve bunlar için sunucu gelirine katkı sağlasa kullanıcı bundan memnun kaldığı, sunucu sahibinin de gelir noktasında memnun olabilse de bizde bu Sales çukurundan en azından yetki satışı usulu gelir kazancı bataklığından bir çıkabilsek kötü olmazmıydı ?
Böyle bir fikir geldi bir nevi bir " tiktok " gibi yani, jeton yüklesin bir şeyler göndersin eğlensin kafasını dağıtsın, site sahibi madem kazanç güdüyor bu şekilde kazansın, yetki satarak yönetim kademelerinde işi olmayan arkadaşlarda seyrelsin artık.