Tekil Mesaj gösterimi
Alt 14 Aralık 2024, 12:34   #646
NarÇiçeği
Kullanıcıların profil bilgileri misafirlere kapatılmıştır.
IF Ticaret Sayısı: (0)
IF Ticaret Yüzdesi:(%)
Cevap: ^^Nar Çiçeği'nin Dostları ^^

Güzel annem. Seni görünce hüzünleniyorum..
Her yıl doğum yapıyorsun yavrular biraz büyüyünce şikayet olup yavruların barınağı boyluyor. Tabi iki güne yavruların orda ölüyor sen yine kızgınlığa girip doğum yapıyorsun. Rezil bir hayatın var. Ah kendini yakalatmaya izin versen seni kısırlaştırsak bu döngü bitse.. kaç yıldır alışamadın bize.. barınaktaki görevliler de yakalayamiyor en son iğne attılar yakalamak için anestezi iğnesi yine olmadı.. anestezili halinle kaçtın..şimdi yine yavruların var belli .. anneliğin cok guzel çok güzel annesin güzel büyütüyorsun yavrularını fakat 2 aylık olana yavrularını alıyorlar senden.. Sen bana bir alişsan bir kere bile daha dokunamadim belki 4 yıl oluyor seni tanıyalı.. nasıl bir korku yenemedik.. Her gün gelip karnını doyuruyor gidiyor. Geçen yıl ki doğumunda takip etmiştim yavrulari bulmuştum. Terkedilmis bir evin bahçesindelerdi çokta güzeldi ama etrafındaki apartman sakinleri rahatsız olmuş barınağı aramış hemen götürmüşler ben öğrendiğim gün çıkardım ama hastalığı anında barinakta kapiyorlar barinakta yavru büyümesi neredeyse imkansız. Barinaktan çıkardıktan sonra patır patır yavruların hepsi öldü..
Bu forumdaki linkleri ve resimleri görebilmek için en az 25 mesajınız olması gerekir.
o yüzden diyorum sana her yıl aynı seyler yaşanıyor lütfen alış bana sana yardım etmeme izin ver güzel annem..

[Üye Olmadan Linkleri Göremezsiniz. Üye Olmak için TIKLAYIN...]

IRCForumlari.NET Reklamlar
sohbet odaları eglen sohbet reklamver