Cevap: Doğum gününüz kutlu olsun IRCMasteR🎉
@[Üye Olmadan Linkleri Göremezsiniz. Üye Olmak için TIKLAYIN...] Hatrın var olsun teşekkür ederim. @[Üye Olmadan Linkleri Göremezsiniz. Üye Olmak için TIKLAYIN...] teşekkür ederim güzel dileklerin için @[Üye Olmadan Linkleri Göremezsiniz. Üye Olmak için TIKLAYIN...] teşekkür ederim hatrın var olsun.
| Dedecan61 Nickli Üyeden Alıntı
Bu forumdaki linkleri ve resimleri görebilmek için en az 25 mesajınız olması gerekir. | Yeğenim son dediğim kelimeyi hatırlıyor musun acaba ben seni 1 gün değil her gün hatırlıyorum beni iyi bilirsin da.. "Gözümsün" demiştim demi eğer hatırlarsan.. Gözümü kör etme emi sen mesajı aldın İnşallah ... Bu forumdaki linkleri ve resimleri görebilmek için en az 25 mesajınız olması gerekir.
Hediye dediğin gönülden olmalı zaten pasta-kebap-bıçak arası v.s vermiyorum ama sana gönülden bir çay verdim.. Allahtan müreffeh ömürler diledim .. Bu forumdaki linkleri ve resimleri görebilmek için en az 25 mesajınız olması gerekir. | @[Üye Olmadan Linkleri Göremezsiniz. Üye Olmak için TIKLAYIN...] dedemm tee ilk seni tanıdığımda zaten demiştim manevi olarak bağ kurabileceğim tek insan diye o gündür hiçte yanıltmadı beni genel düşüncelerin Bu forumdaki linkleri ve resimleri görebilmek için en az 25 mesajınız olması gerekir. bize bıraksalar buraları daha güzelleştirirz ama biliosun durumları heryere bizden lazım Bu forumdaki linkleri ve resimleri görebilmek için en az 25 mesajınız olması gerekir.
Bu forumdaki linkleri ve resimleri görebilmek için en az 25 mesajınız olması gerekir. gözüne emanet gibi bakıyorum çay içinde çok teşekkür ediyorum ömrün geçen gününden hayırlı olsun inşallah Bu forumdaki linkleri ve resimleri görebilmek için en az 25 mesajınız olması gerekir.
Bu forumdaki linkleri ve resimleri görebilmek için en az 25 mesajınız olması gerekir.
__________________ Kullanıcı imzalarındaki bağlantı ve resimleri görebilmek için en az 20 mesaja sahip olmanız gerekir ya da üye girişi yapmanız gerekir.
|