|
Enise Nickli Üyeden Alıntı
Bu forumdaki linkleri ve resimleri görebilmek için en az 25 mesajınız olması gerekir. |
zaten bilgisayar abimin demiştim ya abla baştada abim gelene kadar rahatım annemde akşama kadar pek seslenmiyor çalışmaya başlamıştım oranında iyi olmadığını düşündüm o yüzden bıraktım şimdi evdeyim Bu forumdaki linkleri ve resimleri görebilmek için en az 25 mesajınız olması gerekir.
Bu forumdaki linkleri ve resimleri görebilmek için en az 25 mesajınız olması gerekir. |
anladim canim,
Ben hep telden giriyorum, mumkun olursa abin donunce telden gel.
pcimi acmayali cok oldu, kolay oluyor boyle
Hayirlisi olsun, icine sinmediyse en iyisini yaptin.
--IRCForumlari.NET ; Flood Engellendi -->-> Yeni yazılan mesaj 14:35 -->-> Daha önceki mesaj 14:34 --
|
Dedecan61 Nickli Üyeden Alıntı
Feroş ablan bana hep kıcıklına yazar bende günde 10 kere onun kulaklarını çekerim bak ne uslu kız hiç sesi çıkıyormu haha ... Bu forumdaki linkleri ve resimleri görebilmek için en az 25 mesajınız olması gerekir. Admini geçtik en azından dedeyiz biraz avantajımız olsun demi... Bu forumdaki linkleri ve resimleri görebilmek için en az 25 mesajınız olması gerekir. |
Kulagimi cekmem cok faydali oldu hemso, bak hic sesim cikmiyor 😂