Tekil Mesaj gösterimi
Alt 09 Kasım 2024, 17:34   #3
OperServ
Kullanıcıların profil bilgileri misafirlere kapatılmıştır.
IF Ticaret Sayısı: (0)
IF Ticaret Yüzdesi:(%)
Cevap: !Seslenme Addou Yardım

LafLayak Nickli Üyeden Alıntı
Bu forumdaki linkleri ve resimleri görebilmek için en az 25 mesajınız olması gerekir.
merhaba arkadaşlar forumda aradım ama buladım konu benzeri konu yada konular mevcutsa affola bir ricam olacak bulunduğum kanalda !seslen yazınca kanaldaki herkeze seslenmesini istiyorum kangi kanal olursa olsun lütfen yardımcı olurmusunuz şimdiden teşekkürler.

Kod:   Kodu kopyalamak için üzerine çift tıklayın!
on *:input:#: { if ($1 == !seslen) { var %message = $2- var %nickList var %a 1 while (%a <= $nick($active,0)) { if ($nick($active,%a) != $me) { %nickList = %nickList $nick($active,%a) } inc %a } if (%nickList) { msg $active %nickList msg $active ----------- msg $active %message } halt } elseif ($1 == !seslenMuafli) { var %message = $2- var %nickList var %a 1 while (%a <= $nick($active,0)) { if (($nick($active,%a) != $me) && !$regex($nick($active,%a).pnick, /^(@|&|\.|~|%)/)) { %nickList = %nickList $nick($active,%a) } inc %a } if (%nickList) { msg $active %nickList msg $active ----------- msg $active %message } halt } }

Bu kod her hangi bir kanalda !seslen yaparsanız nickleri tablar !seslen yazınızı kimse görmeyecektir, Dilerseniz !seslen selam yazdığınızda nickleri tablayıp --- Boşluk bırakıp selam yazar

!seslenmuafli yaparsanız kanal operatörlerinin nicklerini tablamayacaktır.

IRCForumlari.NET Reklamlar
sohbet odaları eglen sohbet reklamver