Tekil Mesaj gösterimi
Alt 07 Kasım 2024, 15:00   #3
Gurkan
Kullanıcıların profil bilgileri misafirlere kapatılmıştır.
IF Ticaret Sayısı: (0)
IF Ticaret Yüzdesi:(%)
Cevap: Help helpers hiyerarşik düzen (hocam) zorunluluğu

eLsaa Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
hiyerarşik düzen elbette şart. kimse kimseye hocam demesi zorunluluğu yoktur tabi ki, #help sınıfından gelme birisinin; konuşması, hitap şekli, düzen sıralaması diğer sohbet eden arkadaşlardan bir tık farklı olması lazım bence. öyle kafasına göre konuşan olursa bir üstüne, bazı kişiler için; bir uyarı verileceği zaman ya da bilgi geçileceği zaman ciddiyet olması lazım.
özelinde kim ne konuşursa konuşsun, ama #help departman odalarında bir üst kişiye hocam denilmesi abes değil. kimisine ego tatmin, üstünlük gibi durumlar görülebilir ama hiyerarşik düzen olan bir yerde labali konuşmalar olmaz ve sözünü dinletebilir. kendi şahsi fikrimdir tabi, kim ne düşünür nasıl yorumlar bilemem.

MT'de help dışında da hal ve hareketlerine dikkat etmek zorundaydın. Saçma sapan muhabbetlerin içine giremezdin. Ast-üst ilişkisi kesinlikle esastır. Fakat üstler ben üstüm diye poz kesmezdi. Sevgi ve saygı vardı. Çok güzeldi be yetki umurumuzda değildi,#help kanalında voice olarak bile takılabilirdim çünkü gelen kullanıcıya voice yetkisi verebilirdim Yani böyle güzel zamanlardan geçtik. Bu zamanları görmeyen, yaşamayan kişilere üzülüyorum

IRCForumlari.NET Reklamlar
sohbet odaları eglen sohbet reklamver