Tekil Mesaj gösterimi
Alt 30 Ekim 2024, 13:05   #69
turkstar
Kullanıcıların profil bilgileri misafirlere kapatılmıştır.
IF Ticaret Sayısı: (0)
IF Ticaret Yüzdesi:(%)
Cevap: Tehdit Hakaret ve Emek Hırsızlığı

BeSte Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
Yazık cidden ayrıca küfür ettiysem haklı sebebim vardı ettim damarıma kim basarsa ayni şekilde tepkimi koyarım ben başkaları gibi namussuz luk yapmadigim halde burda beni namussuzluk yapmışım gibi gosterdiniz size alkış tutacak halim yok kimde kusura bakmasın herkes kendi özel hayatına baksin önce.

güzel kardesim seker kardesim hanım efendi sen beni nie genelleyerek konusuyon tanısıyormuyuz ? herangi bi forumda birinin ekibinde veya birinin yanında sen beni gördünmü ? ben yorumumu belitiyorum gördüklerim ölücüsnde önceki sayfalarda,superx i elestirrirkende bunu yaptım ben senin özel hayatını nerede kattım psikolojinmi iyi deil nicklerimi karıstırdın ? + olarak , konuyu acarkene regex in r5 denen birisine ettigi küfürleri koyup ss alıp herkes kınasın yadırgasın diye paylasıyon , kendinin küfürbaz olmadıyını söylüyon , simdide gelmisin hakedene damarıma basana ettim ederim diyon,ozaman baska birinin baska birine ettigi küfürü ne diye konu acıp yadırgıyon,dinime küfür eden müslüman olsa olayı yapıyon bence biraz derin nefes al kendine gel karalama politikası yapıyon cok belli oldu cünkü elestirdigin seyin aynısını savunuyon ozaman buraya konu acıp adamı linc ettirmeye calısmıyacan kendinde küfür edip damarıma basarlarsa ederim diye ? o adamında basmıslarki etmis onu niye paylasıyon ozaman ?

IRCForumlari.NET Reklamlar
sohbet odaları eglen sohbet reklamver