Tekil Mesaj gösterimi
Alt 30 Ekim 2024, 12:50   #67
turkstar
Kullanıcıların profil bilgileri misafirlere kapatılmıştır.
IF Ticaret Sayısı: (0)
IF Ticaret Yüzdesi:(%)
Cevap: Tehdit Hakaret ve Emek Hırsızlığı

BeSte Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
Aslı astarı yokmu size şu kadarını soluyorum sadece Sahidi Allah olanın hakkı kimsede kalmaz merak etmeyin elbet eden bulur. Kimse yaşattığını yaşamadan da ölmez Allahıniza siz hesap vereceksiniz herkes kendi yaptıklarından sorumlu Allah görüyor kimin ne olduğunu çok şükür....

benim mesjaımın sonundaki cümleye atıf yaptıgın icin alıntılıyom , ben niye allahıma hesap vericem anlamadım benim konularla alakam nedir ben yorumcuyum foruma acmıssın konuyu forum uyesi olarak bana göre böyle bu bunu isinize gelen yoruma begeni yagdırıp gelmeyince böylemi oluyo, 2ncisi allahım oldugunu ne biliyon belki ateistim ben , neyin hakkı neyin hukukundan bahsediyon kac kisi yorumlarda belitmis sende konuları baska yerden calmısın kendin yazmadıgın konuyu hangi vasıfla sahipleniyon,bu din iman sömürücülügü yapmakta iyi dönemin modası oldu he sıkısınca allah,kuran,kitap banane senin dinin sana benim dinim bana bana göre kisisel husumetinden bos konusuyon , konunun aslı astarı yok,emek hırsızlıgıda yok konular senin deil,istersen hatim indir önceki gün ben senin ettiyin küfürlerin ss lerinide gördüm burda paylasıldıgında , bak bu sucladıyın adam en azından lafımın sözümün arkasındayım diyor sen özel de sövüp burda gelip allah kitap diyon , ne cektiysek senin gibi din istismarcılarından cektik zaten..

IRCForumlari.NET Reklamlar
sohbet odaları eglen sohbet reklamver